Fides Makelaars

Nieuwbouw makelaars

Een droomwoning kopen die alleen nog op papier bestaat

Wonen in een nieuwbouwwoning heeft zo zijn charme. Alles is spiksplinternieuw, vaak kunt u uw woning helemaal aanpassen naar uw wensen en dankzij ontwikkelingen in de bouw worden nieuwbouwwoningen duurzaam en energiezuinig gebouwd. Al tijdens het bouwproces bouwt u een band op met uw buurtgenoten die hetzelfde traject doormaken, dus u kent uw buren al voordat u gaat verhuizen. Dat belooft veel goeds! Misschien vindt u het toch best lastig om te kiezen voor een nieuwbouwwoning, omdat u een woning koopt die nog niet bestaat. U heeft een sterke verbeeldingskracht en scherp inzicht nodig om een realistisch beeld te kunnen vormen van uw nieuwe thuis. Gelukkig zijn de ervaren en deskundige nieuwbouwmakelaars bij Fides makelaars erin gespecialiseerd dit voor u inzichtelijk te maken. Zij zullen u stap voor stap begeleiden bij de keuzes die u maakt over de woning voordat u besluit tot koop over te gaan. Ook tijdens het gehele administratieve proces tot aan de koop toe staan zij u met raad en daad terzijde. U merkt het, ook de nieuwbouwmakelaars bij Fides makelaars maken uw woondromen waar!

Bekijkt u hier een selectie van onze nieuwbouwprojecten.

Contact

Vragen? Fides Makelaars staan u graag te woord.

informatie voor ontwikkelaars

Uw partner voor verkoop van nieuwbouw

Onze nieuwbouw projecten

Martijn Verbeek Wolthuys

Martijn Verbeek Wolthuys

Albert de Boer

Albert de Boer

Wilco Schipper

Wilco Schipper

Beoordelingen

Benieuwd hoe onze klanten de dienstverlening van
Fides Makelaars ervaren?

Contact

Vragen? Fides Makelaars staan u graag te woord.

Fides makelaars

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven en welk thuis daar bij past. Fides makelaars noemen dit woondromen. Wat zijn uw woondromen? We zijn benieuwd!

Stad

Penthouse

Natuur

Platteland

Kindvriendelijk

Water

Nieuws & blog

Wat betekent Prinsjesdag voor de woningmarkt?

Nieuws door Fides Makelaars

Het kabinet heeft op Prinsjesdag de fiscale plannen voor 2017 gepresenteerd. Wij geven jullie hier de belangrijkste gevolgen voor de woningmarkt. Wat kun je verwachten? Volgens de nieuwe plannen wordt de maximale hypotheek om in aanmerking te komen voor NHG verlaagd. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe woning of gaat verhuizen, lees dan even verder!

Het maximumt

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Aanmelden