Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Welkom Donald en Evelein

De huizenmarkt gaat goed, ook in deze vreemde tijd. Gelukkig maar, dit levert voor een aantal mensen weer een leuke nieuwe baan op. Klanttevredenheid willen we borgen en daarvoor hebben we voldoende deskundig personeel nodig. We heten onze collega Evelein Heemskerk een warm welkom. Donald Maassen blijft na zijn stage bij ons werken. Evelein en Donald, veel succes gewenst namens jullie collega’s!

Meer over Evelein
Na een studie rechten en jarenlange werkervaring in de modebranche werkt Evelein nu met veel plezier in de makelaardij. Het klantencontact is iets waar zij enorm veel energie van krijgt. Geen dag is hetzelfde door de diversiteit van het vak. Evelein is opgegroeid in Oegstgeest, maar tijdens haar studententijd in Leiden is haar liefde voor de stad ontstaan. Varend door de Leidse grachten geniet Evelein het meest van de stad. 

Meer over Donald
Na een stage bij Fides is Donald nooit meer weg gegaan. Nu is hij met veel plezier werkzaam als commercieel binnen- en buitendienst medewerker. Wat hij leuk vindt aan het werk is voornamelijk het contact met de mensen, het achterhalen waar ze precies naar opzoek zijn in een woning en ze daarin verder te helpen

Vindt u dit artikel interessant?

Bedankt voor uw mening
U kunt momenteel niet (meer) stemmen.

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden