Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Een onvergetelijke eerste indruk is pure verkoopkracht

U wilt uw huis verkopen aan de beste kopers: de mensen die de waarde van uw woning inzien en er zich helemaal thuis zullen voelen, zodat ze een uitstekend bod doen. Om uw huis bij deze kopers onder de aandacht te brengen is het essentieel om het van zijn allerbeste kant te laten zien. Hoe maakt u een onuitwisbare eerste indruk, tussen de andere woningen die te koop staan? Wij presenteren u de drie sleutels voor de allerbeste woningpresentatie:

1| Zorg voor een aantrekkelijke inrichting

Hoe neutraler u de woning presenteert, hoe beter mensen zich kunnen voorstellen dat ze hier zelf wonen. Ruim uw huis dus goed op. Zet persoonlijke spullen weg en zorg ervoor dat de grootte van uw woning goed zichtbaar is. Misschien is het nodig om hiervoor de indeling van uw kamers een beetje aan te passen, of hier en daar een muurtje over te schilderen in een neutrale kleur. Heeft u hier zelf geen oog voor? Wij brengen u met plezier in contact met een stylist die u kan helpen.

Evelein Heemskerk: “Het is belangrijk dat elke ruimte in uw huis een duidelijke en aantrekkelijke functie heeft. Een rommelkamertje bijvoorbeeld, kunt u beter presenteren als een thuiswerkplek. Haal de overbodige spullen weg, zodat er een ruimtelijke sfeer ontstaat. Wij hebben gemerkt dat het voor veel mensen best lastig is om op die manier naar hun eigen huis te kijken. Daarom werken we graag samen met een styliste. Zij zorgt ervoor dat de woning er strak en rustig uitziet, en tegelijkertijd een warme, huiselijke uitstraling heeft. Samen met haar en onze klanten vormen we een team dat alles op alles zet om de perfecte eerste indruk te maken.”

2| Professionele fotografie maakt het verschil

Uw huis ziet eruit om door een ringetje te halen. Nu is het moment aangebroken om het op de allerbeste manier in beeld te brengen. Een van onze fotografen komt langs om fantastische foto’s van uw woning te maken. Zij hebben een neus voor het kiezen van de beste cameraposities om uw huis realistisch en aantrekkelijk weer te geven. Deze foto’s gebruiken we voor de website, brochure en onze social mediakanalen. Zo kunnen mensen zich een goede voorstelling maken van de verschillende kamers en verblijfsruimtes.

3| Zet de virtuele 3D tour in voor een levendige presentatie

Het voorstellingsvermogen van de toekomstige kopers prikkelt u het beste als u ook kiest voor een virtuele 3D tour. Aan de hand van aan elkaar gekoppelde 360o foto’s kunnen geïnteresseerden als het ware door uw woning heen lopen. Ze kiezen zelf op hun eigen tempo welke route ze volgen.

De tool werkt uitstekend op een smartphone, tablet en computer. Via deze virtuele 3D tour krijgen potentiële kopers een complete indruk van de sfeer en indeling van uw huis. Zo kunnen zij zich het beste voorbereiden op de bezichtiging in levenden lijve. Een voordeel voor u, want goed voorbereide kijkers zijn de beste kopers.

> Bekijk 3D Tour

Overweegt u uw woning te verkopen? Vraag een vrijblijvende afspraak en een gratis waardebepaling aan.

Vindt u dit artikel interessant?

Bedankt voor uw mening
U kunt momenteel niet (meer) stemmen.

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden