Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Nieuwbouwprojecten

Op de valreep van het jaar zijn wij gestart met diverse nieuwbouwprojecten en ook in 2022 komen er snel enkele projecten te koop. Later in 2022 gaan wij ook huur appartementen aanbieden. Eerst aan de buitenrand van de stad en later, ook in het gebied Lammenschans en in het centrum van Leiden.

Park Beresteyn in Voorschoten

Park Beresteyn in Voorschoten Een bijzondere ontwikkeling op een locatie met een veelomvattende ontwikkelingsgeschiedenis. Op deze fantastische locatie worden drieënveertig comfortabele, luxe drie- en vierkamer koop¬appartementen en penthouses gebouwd. De tuin– en parkaanleg van Beresteyn speelt een belangrijk rol in dit plan. De aanleg zal worden hersteld en gerevitaliseerd en zal Beresteyn een bijzondere woon– en verblijfskwaliteit geven. Een project dat veel jaren aan voorbereiding heeft gevraagd, maar nu is het dan zover. De inschrijving is ondertussen gesloten en de aankoopgesprekken vinden nu plaats. De inschrijving is fors overtekend. De bouw van dit mooie project start in 2022.

Het Fortuyn in Voorschoten

Waar nu nog de Intratuin gevestigd is, wordt in 2022 een gebied met woningen. En ook al is het Voorschoten, het is letterlijk op steenworp afstand van Leiden. Het centrum en alle voorzieningen die Leiden biedt zijn goed bereikbaar. Recent zijn wij gestart met de verkoop van fase I. In fase I gaat het om tweeënzestig woningen en in vijf verschillende typen met verschillende grootte en indelingen. Er is voor een breed publiek de mogelijkheid om een woning te kopen. De inschrijving is ondertussen gesloten en de gesprekken voor deze eerste fase lopen. Ook hier geldt dat de interesse groot is.

Fase II verwachten wij in het voorjaar van 2022 te koop aan te bieden.
Bent u geïnteresseerd, schrijft u zich dan in op onze website en houdt de publicaties de komende maanden in de gaten. www.fidesnieuwbouw.nl.

Klaar voor de toekomst
Bij de ontwikkeling van Het Fortuyn van Voorschoten staan energiezuinigheid en duurzaamheid centraal. Zo zijn bijvoorbeeld alle woningen gasloos en voorzien van een eigen (bodem)warmtepompinstallatie. Daarnaast beschikken ze over zonnepanelen voor het opwekken van duurzame stroom. Met een woning in Het Fortuyn van Voorschoten bent u dus helemaal klaar voor een energiezuinige en duurzame toekomst!

Robijnhof Leiden

In de wijk Hoge Mors van Leiden wordt al hard gebouwd. En ja, direct in januari start de verkoop van vijftien woningen, twaalf type twee-onder-een kap en een blok met drie woningen. Woningen van formaat met een garage en twee autoparkeerplaatsen op eigen grond. En natuurlijk een tuin, maar ook een ruim terras op de tweede verdieping. U weet het al denken wij: wonen in de Hoge Mors betekent rust en ruimte en toch woont u maar tien/vijftien minuten van het centrum waar u geniet van het stadsleven.

Geïnteresseerd?
Schrijft u zich nu vast in op https://www.fidesnieuwbouw.nl/nieuwbouw/leiden/robijnhof/10766 en volg de publicaties de komende weken.

Vindt u dit artikel interessant?

Bedankt voor uw mening
U kunt momenteel niet (meer) stemmen.

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden