Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Ben jij de ervaren commercieel medewerker die wij zoeken?

Ter uitbreiding van het team zoeken De Koning makelaars in Houten een nieuwe collega in de functie van commercieel medewerker.

Dynamische functie voor een initiatiefrijk type

Lijkt het jou leuk om dagelijks bezig te zijn met het waarmaken van woondromen? Dan is deze veelzijdige functie, waarin zowel administratieve werkzaamheden als klantcontact aan de orde van de dag zijn, mogelijk iets voor jou.

Je begint de dag met het doornemen en beantwoorden van e-mails, onder het genot van een lekker kopje koffie. In de tussentijd ontvang je eventuele bezoekers gastvrij en sta je klanten professioneel en hartelijk te woord. Je bent tenslotte het eerste aanspreekpunt van kantoor Houten.
In de loop van de ochtend staat er een opname van een woning op de planning. Samen met de fotograaf loop je de woning door en beantwoordt je een aantal vragen van de verkopers. Gelukkig heb je wat zorgen uit handen van de opdrachtgevers kunnen nemen!
Eenmaal terug op kantoor bruis je van de inspiratie en schrijf je een commerciële tekst voor de woningbrochure, waarna je diverse bezichtigingen kunt inplannen voor een woning die je gisteren hebt aangemeld op de website en funda. Om nog meer potentiële kopers aan te spreken, zet je een aantrekkelijke online en offline campagne voor deze woning op.

Ondertussen is Sam terug op kantoor van een ochtendje bezichtigingen en tijdens de lunch deelt ze haar ervaringen. Voor de middag staat het opstellen van een koopakte op jouw planning, waarna je deze samen met Sam doorneemt. Je plant een tekenafspraak in met kopers en verkopers, zorgt ervoor dat het CRM-systeem up-to-date is en checkt of er nog belangrijke deadlines zijn die je scherp moet hebben voor morgen. Voor je het weet is het alweer tijd om af te sluiten. De volgende werkdag kan je onder andere aan de slag met nieuwe social media posts en staat er een belronde met woningzoekers op je takenlijst.

Herken jij jezelf als de spin in het web op ons makelaarskantoor die samen met collega Ilona, als second van makelaar Sam, aan de slag gaat? Dan zoeken wij jou!

Heb je nog geen ervaring op een makelaarskantoor, maar zie je dit als een mooie uitdaging? Schroom niet om te solliciteren.

Herken je jezelf in onze organisatiewaarden, spreekt de geschetste dag je aan en voldoe je aan het functieprofiel? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. De koffie staat klaar.

Stuur je motivatie en cv per e-mail naar Lindi van Randeraad via:
lindivanranderaad@demakelaarsorganisatie.nl

Heb je vragen?

Bel ons via telefoonnummer: 0348 – 488 001

Vindt u dit artikel interessant?

Bedankt voor uw mening
U kunt momenteel niet (meer) stemmen.

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden