Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Gezocht enthousiaste KRMT makelaar of aankomend KRMT makelaar

Wil jij graag mensen helpen bij het aankopen of verkopen van een van hun grootste bezittingen in hun leven? Kom dan woondromen waarmaken met ons leuke team in Houten.

Hoe ziet je dag er uit? 

We starten de dag met een kop koffie. Samen met je directe collega Sam spreek je de dag door. Daarna ga je naar je eerste afspraak; een aankoopbezichtiging. Deze mensen zijn al langere tijd op zoek naar een woning in deze dynamische woningmarkt. Maar jij geeft niet op, begeleidt ze in het proces, bekijkt of de woonwensen overeenkomen met de woning en weet de woning voor een realistische prijs aan te kopen! Het geeft een kick om de mensen blij te maken en te begeleiden bij één van de grootste aankopen van hun leven. Daarna mag je op adviesgesprek bij mensen die hun woning willen verkopen. Zij vinden het best spannend om de woning in de verkoop te zetten waar ze zo fijn hebben gewoond. Jij weet ze goed te ontzorgen en komt met een persoonlijk verkoopplan, inclusief een waardebepaling van de woning.  Wat een topdag is dit! Eenmaal terug op kantoor ontvangt Ilona je met koffie en een lekker stuk gebak die jullie ontvangen hebben van tevreden klanten. In de middag staan een aantal bezichtigen gepland van een prachtig te koop staande woning in Houten. Het is een gewilde starterswoning en er zijn veel kijkers. Je staat alle kijkers te woord en maakt kennis met ze. Is dit hun woondroom? Zullen zij gelukkig wonen in deze woning? Je slaat alle informatie op, zodat je de verkopende partij op de hoogte kan brengen van deze bezichtigingen. 

Herken je jezelf in onze organisatiewaarden en voldoe je aan het functieprofiel? Kijk je ernaar uit dit team van De Koning makelaars te versterken? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. 

Stuur je motivatie en cv per e-mail naar Lindi van Randeraad via:

lindivanranderaad@demakelaarsorganisatie.nl

Heb je vragen?

Bel ons via telefoonnummer: 0348 – 488 001.

Vindt u dit artikel interessant?

Bedankt voor uw mening
U kunt momenteel niet (meer) stemmen.

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden