Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Snel uw woning met succes verkopen

Doe mee met de ERA Open Huizen Route van zaterdag 11 februari aanstaande.

We zien de woningmarkt veranderen: waar begin 2022 een woning werd verkocht na één of twee kijkdagen, ziet dat er vandaag de dag anders uit. De ERA Open Huizen Route is een kans om uw woning op een gemakkelijke manier extra onder de aandacht te brengen van woningzoekers.

Tijdens de ERA Open Huize Route krijgen potentiële huizenkopers de kans om op een laagdrempelige manier uw woning te bezoeken. De weken voorafgaand aan de Open Huizen Route wordt deze extra onder de aandacht gebracht op onze (social) mediakanalen. Uw woning wordt geheel kosteloos extra gepromoot. Hierdoor valt uw huis meer op ten opzichte van de woningen die niet meedoen.

Staat u op het punt uw woning in de verkoop te zetten, dan is de ERA Open Huizen Route een uitgelezen mogelijkheid om uw woning extra onder de aandacht te brengen en de kans op een succesvolle verkoop te vergroten.

De ERA Open Huize Route vindt plaats op zaterdag 11 februari 2023 van 11:00 tot 15:00 uur. Wanneer u ons de opdracht tot verkoop verstrekt vóór 1 februari aanstaande, zorgen wij ervoor dat uw woning voor deze datum in verkoop staat en, indien gewenst, meedoet met de ERA Open Huizen Route.

Interesse? Maak een afspraak en wij vertellen u graag meer over de ERA Open Huizen Route!

Vindt u dit artikel interessant?

Bedankt voor uw mening
U kunt momenteel niet (meer) stemmen.

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden