Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Collega Jennifer aan het woord

Om u als lezer mee te nemen in onze organisatie en kennis te laten maken met onze werknemers, spraken we Jennifer van der Wilk. Jennifer is sinds september 2022 werkzaam als commercieel binnendienst medewerkster binnen onze organisatie in Alphen aan den Rijn.

Ha Jennifer, je hebt vorig jaar de stap gemaakt naar de makelaardij, hoe gaat het met je?

Het gaat goed! Ik ben altijd werkzaam geweest in de horeca waarvan de laatste jaren als manager in een ijssalon. In mijn huidige functie heb ik nog steeds het contact met de klanten wat ik leuk vind. Er komen veel aspecten kijken bij werken binnen de makelaardij. Het is erg interessant hoe dingen samenvallen en hoe je de juiste services kan bieden in het proces aan de klanten. De overstap was wel even wennen, omdat ik nu de hele dag op kantoor werkzaam ben. Ik heb het hier op mijn werkplek zeer naar mijn zin en heb ondertussen een mooie balans gevonden in het werk.

Van ijsjes naar een branche met het verkopen van huizen. Wat vind je zo leuk aan deze branche?

De dienstverlening die je kan bieden om de klant succesvol te begeleiden naar het eindpunt. Ik ben nu voornamelijk bezig met het contact leggen met klanten voor een vrijblijvend aankoop gesprek. Als we daadwerkelijk iets kunnen aankopen, krijg ik daar energie van! Het geeft een goed gevoel om klanten en de makelaars te ondersteunen in het gehele proces en zorgen uit handen te kunnen nemen. Ik kom thuis met een voldaan en trots gevoel.

Wat zou jij klanten mee willen geven?

Houdt het hoofd koel binnen de zoektocht en maak gebruik van een aankoopmakelaar. Een aankoopmakelaar voorziet u van hoge service en kan het succes in de aankoop van uw droomwoning verhogen.

Mooi Jennifer! Even genoeg over het werk, wat zijn je interesses naast het werk?

Ik sta graag in de keuken om de lekkerste gebakjes en taarten te bakken, maar ik ben ook te vinden in Wijnbar&Zo in Alphen aan den Rijn, gezellig borrelen met mijn vrienden/vriend. En sinds kort ben ik gaan hardlopen met mijn vriend, doel is om volgend jaar tijdens de 20 van Alphen de 10km te gaan lopen onder de 45 minuten.

Hoe zie jij de toekomst voor je?

Mijn voornemen is om eind dit jaar te beginnen met de opleiding tot assistent makelaar om mijn kennis verder te verbreden in de branche. Hier heb ik heel veel zin in, zo kan ik mijzelf nog verder ontwikkelen.

Mooi doel, heel veel succes en veel werkplezier binnen onze organisatie!

Vindt u dit artikel interessant?

Bedankt voor uw mening
U kunt momenteel niet (meer) stemmen.

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden