Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Nationale burendag

Doe mee met Burendag op 23 september aanstaande!

Nationale Burendag, een initiatief van het Oranje Fonds in samenwerking met Douwe Egberts, werd voor het eerst georganiseerd in 2006. Het doel van Nationale Burendag is het versterken van de onderlinge band met de buurt om zo het gemeenschapsgevoel te vergroten. Door op Burendag een activiteit te organiseren, kunnen buren op een laagdrempelige manier met elkaar in contact komen. Het maakt het gemakkelijker om buurtgenoten te leren kennen die u normaal niet zo snel spreekt. En na zo’n eerste ontmoeting is het gemakkelijker om elkaar op te zoeken of om hulp te vragen. Zo kan een burenbingo of een spelletjesmiddag veel meer betekenis hebben voor de buurt dan men misschien in eerste instantie verwacht. Er zijn al bijna 8000 activiteiten aangemeld.

Meer informatie en inspiratie opdoen? Neem een kijkje!

Vindt u dit artikel interessant?

Bedankt voor uw mening
U kunt momenteel niet (meer) stemmen.

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden