Fides makelaars Leiden

Direct contact

Fides makelaars
Lammenschansweg 76
2313 DP Leiden

071-5168080

Fides makelaars Leiden staan voor u klaar

Fides makelaars Leiden staan u met raad en daad terzijde bij de aankoop of verkoop van uw huis

Het team van Fides makelaars helpt u met veel enthousiasme en vakmanschap uw woning te verkopen en/of een nieuw huis aan te kopen. Speciaal voor u hebben we een checklist samengesteld, zodat u weet waar u op moet letten bij het bezichten van u woning. Als ERA- en NVM-makelaars beschikken wij over de ervaring en de expertise om uw woning sterk in de markt te zetten. Wilt u een woning aankopen, dan kunt u rekenen op onze gefundeerde adviezen en zijn wij uw ervaren onderhandelaar.

Vrijblijvend advies

Iedereen heeft ideeën over de manier hij wil wonen en leven en welk thuis daarbij past. Fides makelaars noemen dit woondromen. Wat zijn uw woondromen? We zijn benieuwd! U bent van harte welkom om uw wensen te komen bespreken op ons kantoor. De koffie staat voor u klaar! 

Of wilt u meteen gebruik maken van de gratis waardebepaling van uw woning of de eenmalige vrijblijvende aankoopbezichtiging? Meld u dan gerust aan!

Klantenbeoordelingen: gemiddeld een negen plus

Zo'n 200 klanten gaven op funda.nl een review over hun ervaringen met ons. In de cijfers zien we de waardering van onze service terug: we scoren gemiddeld een negen plus. En daar zijn wij best een beetje trots op, want we doen ons uiterste best om woondromen waar te maken. 

Gratis checklist bezichtiging

Gratis waardebepaling

Vrijblijvende bezichtiging

Inschrijven voor de zoekservice

Waarmee kunnen wij u helpen?

Zoeken op de website van Fides makelaars Leiden