Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Uw aankoopmakelaar

Fides makelaars begeleiden u graag bij de aankoop van uw droomwoning.

Een huis aankopen in of nabij Leiden?

Fides makelaars begeleiden u graag bij de aankoop van uw droomwoning. Een aankoopmakelaar inschakelen is een investering die zichzelf terugverdient. Wij willen u dit graag laten zien tijdens een gratis aankoopbezichtiging: wij gaan vrijblijvend met u mee naar de eerst volgende bezichtiging. Samen zorgen wij ervoor dat u met een goed gevoel en tegen de meest gunstige voorwaarden uw nieuwe huis aankoopt. Zo wordt uw woondroom realiteit.

Wilt u meer informatie over onze aanpak? Laat uw gegevens achter en wij bellen en beantwoorden al uw vragen.

Checklist: om het meeste uit een bezichtiging te halen

Gaat u een woning bezichtigen? Wij hebben een uitgebreide checklist voor u samengesteld. Want waar moet u nou eigenlijk ├ęcht op letten tijdens de bezichtiging? Een goede voorbereiding helpt u bij het maken van de juiste woonkeuzes.

7 voordelen van een aankoopmakelaar. Een aankoopmakelaar:

  • 1 wijst u op een beter alternatief wanneer u verliefd bent op een woning;
  • 2 gaat na of de vraagprijs en de voorwaarden kloppen;
  • 3 bekijkt of de juridische en technische aspecten kloppen;
  • 4 controleert of de informatie die u verstrekt is overeenkomt met de woning;
  • 5 ontzorgt u door de onderhandelingen uit te voeren;
  • 6 checkt of de voorwaarden en het koopcontract klopt.
  • 7 zorgt dat alle betrokken partijen zich aan de afspraken houden tot en met het moment van de levering bij de notaris.

Thuis in uw buurt

Fides makelaars hebben de krachten gebundeld met De Koning makelaars. Samen bestrijken onze vestigingen een mooi gebied rondom Leiden en in het westelijke Groene Hart, dat we tot in de kleinste uithoeken kennen. Of u hier nu een woning zoekt in landelijk gebied of in een centraal gelegen stad, onze aankoopmakelaars wijzen u de weg.

Op zoek naar een ander huis? Maak gebruik van onze zoekservice.

Bent u op zoek naar een ander huis? De kans is groot dat we in ons eigen aanbod, het aanbod van onze partner De Koning makelaars of via het landelijke netwerk van ERA makelaars een woning vinden die bij u past.

> Meer informatie

Benieuwd naar wat uw hypotheekkosten worden?

Tijdens u zoektocht naar een nieuwe woning, wilt u natuurlijk inzicht hebben in uw toekomstige hypotheeklasten. Door het invullen van de handige hypotheekcalculator heeft u binnen enkele minuten een indicatie van uw maandelijkse lasten. Wordt het kopen van een woning serieus? Dan is een goed advies van een onafhankelijke hypotheekadviseur nodig.

> Hypotheekcalculator

Binnen een handomdraai energie en telecom regelen?

Bij een verhuizing komt al genoeg regelwerk kijken. Fides makelaars helpen u graag om alles zo makkelijk mogelijk te laten verlopen. Ook wat telecom en energie betreft. Via de Maandlasten Manager regelt u binnen enkele minuten eenvoudig uw (groene) energie en telecom abonnement bij betrouwbare partijen voor een goed marktconform tarief.

> Meer informatie

© 2023 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden