Fides aankoopmakelaars Leiden

Een huis aankopen in en nabij Leiden?

Fides makelaars begeleidt u graag bij de aankoop van uw droomwoning. Een aankoopmakelaar inschakelen is een investering die zichzelf terugverdient. Wij willen u dit graag laten zien tijdens een 'gratis aankoopbezichtiging': wij gaan vrijblijvend met u mee naar de eerst volgende bezichtiging. Samen zorgen wij ervoor dat u met een goed gevoel en tegen de meest gunstige voorwaarden uw nieuwe huis aankoopt. Zo wordt uw woondroom realiteit. Natuurlijk hebben wij veiligheid hoog in het vaandel staan en houden we rekening met de anderhalve-meter economie. 

Wilt u meer informatie over onze aanpak? Laat uw gegevens achter en wij bellen en beantwoorden al uw vragen.

Klantenbeoordelingen: gemiddeld een negen plus

Zo'n 200 klanten gaven op funda.nl een review over hun ervaringen met ons. In de cijfers zien we de waardering van onze service terug: we scoren gemiddeld een negen plus. En daar zijn wij best een beetje trots op, want we doen ons uiterste best om woondromen waar te maken. 

Checklist: om het meeste uit u bezichtiging te halen

Gaat uw bezichtigen? Wij helpen u graag en hebben daarom een uitgebreide checklist voor u samengesteld. Want waar moet u nou eigenlijk écht op letten tijdens de bezichtiging? Een goede voorbereiding helpt u bij het maken van de juiste woonkeuzes.

Download checklist


Aankoopmakelaar inschakelen?

We sommen voor u acht redenen op waarom u gebaat bent om een aankoopmakelaar mee te nemen:

1. Is dit de woning die u zoekt of is er een beter alternatief?
2. controleren of de vraagprijs en de voorwaarden kloppen
3. technische en juridische aspecten controleren
4. controleren of de staat van de woning overeenkomt met de informatie die u is verstrekt 
5. technische en juridische aspecten controleren
6. de onderhandelingen voor u voeren en de beste deal voor u maken
7. het koopcontract en de voorwaarden waaronder u koopt checken
8. bewaken dat alle betrokken partijen zich aan de afspraken houden tot en met het moment van de levering bij de notaris

Is er na het ontvangen van de sleutel van de woning nog een vraag of probleem? Ook dan kunt u ons gerust bellen.

Op zoek naar een ander huis? Maak gebruik van onze zoekservice.

Bent u op zoek naar een ander huis? De kans is groot dat we in ons eigen aanbod, het aanbod van onze partner De Koning makelaars of via het landelijke netwerk van ERA makelaars een woning vinden die bij u past.

Meld u aan voor de zoekservice

Een huis kopen? Wat zijn de hypotheekkosten?
De hypotheekrentes zijn momenteel heel laag, dit maakt het kopen van een woning gunstig. Natuurlijk wilt u tijdens de zoektocht naar een nieuwe woning inzicht hebben in uw toekomstige hypotheeklasten. Door het invullen van de handige hypotheekcalculator heeft u binnen enkele minuten een indicatie van uw maandelijkse lasten. Wordt het kopen van een woning serieus? Dan is een goed advies van een onafhankelijke hypotheekadviseur nodig.

Binnen een handomdraai energie en telecom regelen?

Bij een verhuizing komt al genoeg regelwerk kijken. Fides makelaars helpt u graag om alles zo makkelijk mogelijk te laten verlopen. Ook wat telecom en energie betreft. Via de Maandlasten Manager regelt u binnen enkele minuten eenvoudig uw (groene) energie en telecom abonnement bij betrouwbare partijen voor een goed marktconform tarief.

 

Wat onze klanten over ons zeggen:

"Deze makelaar blijft ook onder, in ons geval, lastige omstandigheden fluitend en efficiënt zijn werk doen. Helpt en adviseert de verkoper uitstekend. En niet onbelangrijk realiseerde een verkoopsom boven de vraagprijs. "

"De mensen van Fides hebben ons goed geholpen bij het onderhandelen bij de aankoop van ons nieuwe huis en bij het kiezen van een strategie bij de verkoop van ons oude huis! Erg fijn!"

"Naast een prettige manier van zaken doen hebben zij ons een aantal keren behoed op een miskoop waardoor het denken in het klantbelang echt tastbare waarde kreeg."

Ik wil graag een afspraak voor een vrijblijvende aankoopbezichtiging

Ik wil graag een afspraak voor een vrijblijvende aankoopbezichtiging