Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Energie en telecom regelen van uw woning

Binnen een handomdraai energie en telecom regelen?

Bij een verhuizing komt al genoeg regelwerk kijken. Fides makelaars helpen u graag om alles zo makkelijk mogelijk te laten verlopen. Ook wat telecom en energie betreft. Via de Maandlasten Manager regelt u binnen enkele minuten eenvoudig uw (groene) energie en telecom abonnement bij betrouwbare partijen voor een goed marktconform tarief.

“De overstap was zeer eenvoudig, nu neem ik voortaan groene stroom af uit windenergie en dat zonder extra kosten.”

Gemak staat voorop: de Maandlasten Manager

Als u gaat verhuizen, komt er veel op u af. Een verhuizing vereist de nodige voorbereidingen en inspanning. Er zijn veel praktische zaken om rekening mee te houden. Denk aan het aanpassen van uw verzekeringen, maar ook aan uw internet- en energieaansluiting. Regel uw energie- en telecom eenvoudig via de Maandlasten Manager van Arx Groep Online. Via de Maandlasten Manager bieden zij u verschillende energie- en telecommogelijkheden aan, vergelijkt u eenvoudig de tarieven en kunt u indien gewenst een overeenkomst via hen afsluiten.

Tussenpartij ontzorgt

Arx Groep Online onderhandelt met betrouwbare, bekende (groene) energie- en telecomaanbieders over de kosten van energie en telecom. Ze staan garant voor service en zorgen voor opzegging van uw huidige abonnement tot en met aansluiting van uw nieuwe abonnement. Wel zo gemakkelijk in een drukke verhuisperiode!

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden