Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Energielabel

Eenvoudig uw energielabel downloaden

Gaat u uw woning verkopen of verhuren, dan is het verplicht een definitief energielabel te overhandigen bij de oplevering (behoudens enkele uitzonderingen, zie de website van de Rijksoverheid – www.rijksoverheid.nl – voor welke gebouwen geen energielabel nodig is).

Is uw woning na 1 januari 2015 voorzien van een energielabel, maar heeft u hier geen kopie of digitale versie van beschikbaar, dan kunt u heel eenvoudig het energielabel downloaden via mijn.overheid.nl.

Wij leggen u stapsgewijs uit waar u het label kunt terugvinden. Voor het downloaden van het energielabel dient u in het bezit te zijn van een DigiD.

Download hier het stappenplan

Heeft u nog geen energielabel?

Heeft u nog geen energielabel? Vraag deze dan aan.
Een energieadviseur maakt een afspraak met u en komt langs om de woning te inspecteren. Diverse kenmerken worden opgenomen, waarna er wordt berekent hoeveel energie er nodig is voor verwarming, warm water, ventilatie en koeling van de woning. Naast het energielabel ontvangt u ook aanbevelingen voor het verduurzamen van de woning. Energieadviseurs waar wij regelmatig mee samenwerken zijn:

Verburg Bouwkundige Inspecties >
Telefoonnummer: 0348-506674
E-mailadres: administratie@verburginspecties.nl

Perfectkeur B.V. >
Telefoonummer: 0800 – 0900200
E-mailadres: klantenservice@perfectkeur.nl

Bestendig Vastgoed >
Telefoonnummer: 070 – 7433412
E-mailadres: info@bestendigvastgoed.nl

Voor meer energieadviseurs kunt u www.woninglabel.nl raadplegen.

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden