Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Gezocht enthousiaste en gedreven makelaar

Wil jij graag mensen helpen bij het aankopen of verkopen van een van hun grootste bezittingen? Hou jij van uitdaging en heb je ervaring als makelaar? Kom dan woondromen waarmaken bij De Koning makelaars in De Meern!

Hoe ziet je dag eruit? 

We starten de dag met een kop koffie op kantoor. Met je directe collega’s spreek je de dag door. Daarna ga je naar je eerste afspraak; een aankoopbezichtiging. Deze mensen zijn al langere tijd op zoek naar een woning in deze dynamische woningmarkt. Maar jij geeft niet op, begeleidt ze in het proces, bekijkt of de woonwensen overeenkomen met de woning en weet de woning voor een realistische prijs aan te kopen! Het geeft een kick om de mensen blij te maken en te begeleiden bij één van de grootste aankopen van hun leven.

Daarna mag je op adviesgesprek bij mensen die hun woning willen verkopen. Zij vinden het best spannend om hun woning in de verkoop te zetten, het huis waar ze zo fijn gewoond hebben. Jij weet ze gerust te stellen en komt met een persoonlijk verkoopplan, inclusief een waardebepaling van de woning. 

Terug op kantoor is het tijd voor het wekelijkse teamoverleg. Je deelt ervaringen, bespreekt uitdagingen en denkt mee met je collega’s. In de middag staan een aantal bezichtigingen gepland van een te koop staande woning in Leidsche Rijn, Utrecht. Het is een gewilde starterswoning en er zijn veel kijkers. Je staat alle kijkers vriendelijk te woord en maakt kennis met ze. Is dit hun woondroom: zullen zij gelukkig wonen in dit huis? Je slaat alle informatie op, zodat je de verkopende partij op de hoogte kan brengen van deze bezichtigingen.

De dag sluit je af met het voorbereiden van een presentatie voor een klant morgen. Je zorgt ervoor dat alle benodigde informatie up-to-date is zodat je de volgende werkdag een onbezorgde start maakt.  

Kan jij je vinden in de onderstaande punten?  

 • Je bent enthousiast, leergierig en in bezit van de benodigde makelaars papieren;  
 • Je hebt een open en innovatieve instelling, een groot empathisch vermogen;  
 • Je werkt graag binnen een team, samen komen we tot successen;  
 • Je bent in staat om makkelijk contact te leggen met potentiële kopers en verkopers;  
 • Je bent ambitieus, je kent of wil de markt door en door leren kennen en bouwt je netwerk goed uit;  
 • Je hebt aantoonbare ervaring binnen de makelaardij;  
 • Je begrijpt dat mensen ook buiten kantooruren met hun woondromen bezig zijn en staat graag voor hen klaar;  
 • Je bent fulltime beschikbaar;  
 • Je bent woonachtig in de omgeving van De Meern-Utrecht.

Wat kun je van ons verwachten?  

 • Een open en informele werkomgeving, naast hard werken aan onze doelen houden we ook van gezelligheid;
 • Interne opleidingen;
 • Een nieuwe auto, een laptop en telefoon;
 • Ruimte om door te groeien;
 • Marktconform salaris;
 • Sparren, kennis en ervaringen uitwisselen met makelaars van onze andere vestigingen;
 • Alle ruimte voor eigen initiatief: we zijn benieuwd naar jouw ideeën!

Over De Koning makelaars

Voor De Koning makelaars staat het belang van de klant altijd bovenaan. Goede deals voor hen sluiten vinden wij belangrijker dan snel je slag slaan. Kwaliteit, service en persoonlijke aandacht vormen het fundament voor onze missie om de woondromen van onze klanten waar te maken; daar werken we elke dag weer met plezier aan.

Dat De Koning makelaars succesvol is komt onder meer doordat we slim inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt en de toekomst altijd scherp in het vizier houden. In onze visie verschuift het makelaarsvak meer en meer van een onderhandelaar en intermediair naar een coach die woningverkopers en kopers begeleidt bij het totale verhuistraject. Vind jij dat ook?

Wij hebben onze krachten gebundeld met Fides makelaars Leiden. 

De Koning makelaars en Fides makelaars werken samen. De uitwisseling van kennis en capaciteit biedt beide makelaarsbedrijven mooie kansen. Vanuit onze vestiging in De Meern samenwerkend met de vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda, Houten, Leiden, Nieuwkoop – Uithoorn en Woerden helpen onze makelaars en medewerkers dagelijks mensen om hun woondromen waar te maken.
De Koning makelaars en Fides makelaars zijn ook actief in de nieuwbouw. Zo zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die een nieuwbouwwoning willen kopen, wat er allemaal komt kijken bij de aankoop en het financiële gedeelte. 

 

Passen we bij elkaar?

Herken jij jezelf in onze organisatiewaarden en voldoe je aan het functieprofiel? Kijk je ernaar uit het team van De Koning makelaars De Meern te versterken? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.  

Stuur je motivatie en cv per e-mail naar Lindi van Randeraad via: 

lindivanranderaad@demakelaarsorganisatie.nl

Heb je vragen? 

Bel ons via telefoonnummer: 0348 – 488 001 


Dit worden onder andere je collega’s

 • Ralph Pijls
  COMMERCIEEL MEDEWERKER
 • Sharon van den Kerkhof
  Commercieel medewerker
 • Evelein Heemskerk


© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden