Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Gezocht enthousiaste KRMT makelaar of aankomend KRMT makelaar

Wil jij graag mensen helpen bij het aankopen of verkopen van een van hun grootste bezittingen in hun leven? Kom dan woondromen waarmaken met ons leuke team in Houten.

Hoe ziet je dag er uit? 

We starten de dag met een kop koffie. Samen met je directe collega Sam spreek je de dag door. Daarna ga je naar je eerste afspraak; een aankoopbezichtiging. Deze mensen zijn al langere tijd op zoek naar een woning in deze dynamische woningmarkt. Maar jij geeft niet op, begeleidt ze in het proces, bekijkt of de woonwensen overeenkomen met de woning en weet de woning voor een realistische prijs aan te kopen! Het geeft een kick om de mensen blij te maken en te begeleiden bij één van de grootste aankopen van hun leven. Daarna mag je op adviesgesprek bij mensen die hun woning willen verkopen. Zij vinden het best spannend om de woning in de verkoop te zetten waar ze zo fijn hebben gewoond. Jij weet ze goed te ontzorgen en komt met een persoonlijk verkoopplan, inclusief een waardebepaling van de woning.  Wat een topdag is dit! Eenmaal terug op kantoor ontvangt Ilona je met koffie en een lekker stuk gebak die jullie ontvangen hebben van tevreden klanten. In de middag staan een aantal bezichtigen gepland van een prachtig te koop staande woning in Houten. Het is een gewilde starterswoning en er zijn veel kijkers. Je staat alle kijkers te woord en maakt kennis met ze. Is dit hun woondroom? Zullen zij gelukkig wonen in deze woning? Je slaat alle informatie op, zodat je de verkopende partij op de hoogte kan brengen van deze bezichtigingen. 

Kan jij je vinden in de onderstaande punten? 

 • Je bent enthousiast, leergierig en in bezit van de benodigde makelaars papieren of bent bezig met de opleiding voor KRMT-makelaar; 
 • Je hebt een open en innovatieve instelling, een groot empathisch vermogen; 
 • Je bent in staat om makkelijk contact te leggen met potentiële kopers en verkopers; 
 • Je bent sterk in het opbouwen en onderhouden van relaties en je weet mensen snel op hun gemak te stellen; 
 • Je bent ambitieus, je kent of wil de markt door en door leren kennen en bouwt je netwerk goed uit; 
 • Je bent een goede teamspeler en gaat voor een prettige, inspirerende en resultaatgerichte werksfeer; 
 • Je hebt aantoonbare ervaring of wil graag ervaring opdoen; 
 • Je begrijpt dat mensen ook buiten kantooruren met hun woondromen bezig zijn en staat graag voor hen klaar; 
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in omgeving Houten.

Wat kun je van ons verwachten? 

 • Een inspirerende, open en informele werkomgeving; 
 • Interne opleidingen; 
 • Ruimte om door te groeien; 
 • Marktconform salaris; 
 • Sparren en kennis en ervaringen uitwisselen met makelaars van andere vestigingen; 
 • Alle ruimte voor eigen initiatief: we zijn benieuwd naar jouw ideeën! 

Over De Koning makelaars

Voor De Koning makelaars staat het belang van de klant altijd bovenaan. Goede deals voor hen sluiten vinden wij belangrijker dan snel je slag slaan. Kwaliteit, service en persoonlijke aandacht vormen het fundament voor onze missie om de woondromen van onze klanten waar te maken; daar werken we elke dag weer met plezier aan. Dat De Koning makelaars succesvol zijn komt onder meer doordat we slim inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt en de toekomst altijd scherp in het vizier houden. In onze visie verschuift het makelaarsvak meer en meer van een onderhandelaar en intermediair naar een coach die woningverkopers en kopers begeleidt bij het totale verhuistraject. Vind jij dat ook? 

Wij hebben onze krachten gebundeld met Fides makelaars in Leiden. 

De Koning makelaars en Fides makelaars uit Leiden werken samen. De uitwisseling van kennis en capaciteit biedt beide makelaarsbedrijven mooie kansen. Vanuit onze vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern – Utrecht, Gouda, Houten, Nieuwkoop – Uithoorn en Woerden helpen onze makelaars en medewerkers dagelijks mensen om hun woondromen waar te maken. 

Passen we bij elkaar?

Herken je jezelf in onze organisatiewaarden en voldoe je aan het functieprofiel? Kijk je ernaar uit dit team van De Koning makelaars te versterken? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. 

Stuur je motivatie en cv per e-mail naar Lindi van Randeraad via:

lindivanranderaad@demakelaarsorganisatie.nl

Heb je vragen?

Bel ons via telefoonnummer: 0348 – 488 001.


Dit worden onder andere je collega’s

 • Daniëlle Jonker
  Commercieel medewerker
 • Martijn Verbeek Wolthuys
  NVM-makelaar
 • Evelein Heemskerk


© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden