Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Uw professionele hypotheekadviseur in Leiden

Wanneer u op zoek bent naar een professionele hypotheekadviseur in Leiden, staan wij klaar om u te begeleiden naar de financiële zekerheid die u verdient. Bij ons begrijpen we dat het kopen van een huis een van de belangrijkste beslissingen in uw leven is, en we zijn vastbesloten om u te helpen bij elke stap van het proces. Of u nu uw eerste huis wilt kopen, wilt herfinancieren, of op zoek bent naar een investeringsmogelijkheid, onze hypotheekadviseurs hebben de expertise en ervaring om u te begeleiden.

Hypotheekadvies op maat

Uw woondroom is pas helemaal duidelijk als ook het financiële plan goed voor u in kaart is gebracht, zodat u precies weet hoeveel uw maandelijkse woonlasten zullen bedragen of binnen welke financiële bandbreedte u een woning kunt zoeken. Via onze samenwerkingspartner Opmaat Financieel Adviseurs kunnen wij u helpen aan de beste hypotheekadvies op maat.

De voordelen van onze hypotheekadviseurs

  • 1 Gecertificeerd
  • 2 Deskundig
  • 3 Op maat
  • 4 Compleet
  • 5 Prettig contact
  • 6 Onafhankelijk

Daarom onze taxateurs

Deskundig Onze taxateurs blijven zich continu ontwikkelen, volgen regelmatig trainingen en zijn op de hoogte van de nieuwste marktontwikkelingen.
Hoge klanttevredenheid Onze klanten zijn tevreden en beoordelen al onze vestigingen gemiddeld met een 9+. Heeft u de reviews al gezien?
Thuis in uw buurt U komt onze taxateurs en medewerkers tegen op het schoolplein, in het park of in de supermarkt.

Oriëntatiegesprek met de hypotheekadviseur

Bent u benieuwd wat uw mogelijkheden zijn? Vraag dan een oriëntatiegesprek met de hypotheekadviseur aan.

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9+

Hypotheekadviseurs in het Groene Hart

Onze hypotheekadviseurs zijn actief in diverse regio’s in en rondom Leiden. Daarnaast hebben we onze krachten gebundeld met De Koning makelaars. Dankzij deze samenwerking breiden we ons werkgebied uit naar Alphen aan den Rijn, De Meern – Leidsche Rijn – Utrecht, Gouda, Houten, Nieuwkoop – Uithoorn en Woerden.

Staat uw droomwoning hier tussen?

Veel gestelde vragen aan onze hypotheekadviseurs

Kan ik ergens mijn hypotheekkosten berekenen?

Tijdens uw zoektocht naar een nieuwe woning, is het begrijpelijk dat u graag een duidelijk beeld wilt krijgen van uw toekomstige hypotheekverplichtingen. Met behulp van onze handige hypotheekcalculator kunt u binnen enkele minuten een schatting maken van uw maandelijkse lasten. Indien u overweegt om daadwerkelijk een woning te kopen, is het echter raadzaam om professioneel advies in te winnen bij een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Hypotheekcalculator van Fides makelaars

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden