Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Hypotheken

Kent u uw financiële mogelijkheden en kansen?

Fides makelaars zetten zich elke dag weer in om vanuit hun brede ervaring en vakmanschap woondromen waar te maken. Uw woondroom is pas helemaal duidelijk als ook het financiële plan goed voor u in kaart is gebracht, zodat u precies weet hoeveel uw maandelijkse woonlasten zullen bedragen of binnen welke financiële bandbreedte u een woning kunt zoeken. We raden u aan u hierover uitgebreid te laten voorlichten voordat u concrete verhuisplannen maakt. Of u nu een bestaande of een nieuwbouwwoning wilt aankopen, als het om een hypotheek gaat is er wellicht meer mogelijk dan u in eerste instantie denkt.

Een huis kopen? Wat zijn de hypotheekkosten?

De hypotheekrentes zijn momenteel heel laag, dit maakt het kopen van een woning gunstig. Natuurlijk wilt u tijdens de zoektocht naar een nieuwe woning inzicht hebben in uw toekomstige hypotheeklasten. Door het invullen van de handige hypotheekcalculator heeft u binnen enkele minuten een indicatie van uw maandelijkse lasten. Wordt het kopen van een woning serieus? Dan is een goed advies van een onafhankelijke hypotheekadviseur nodig.

Maximale hypotheek berekenen

Het is ook mogelijk om te berekenen wat uw maximale hypotheek kan worden aan de hand van uw gewenste lasten. Berekenen dit via de handige hypotheektool. Dan ontdekt u wat de maximale hypotheek is bij uw gewenste maandlasten.

Tip: schakel een hypotheekadviseur in

Het is verstandig hiervoor een onafhankelijk financieel adviseur in te schakelen, die een plan opstelt vanuit uw belangen. Wij bevelen Opmaat Financieel Adviseurs van harte aan. U kunt Opmaat Financieel Adviseurs bereiken op het telefoonnummer 071-516 80 81.

© 2023 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden