Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Fides makelaars Leiden: Hoe kunnen wij u helpen?

Met plezier en vakmanschap helpen wij u bij het nemen van belangrijke beslissingen. Wat zijn uw ideeën over de manier waarop u wilt wonen en leven? Waarom wilt u eigenlijk verhuizen? Bij Fides makelaars Leiden stellen we de juiste vragen, zodat we u altijd van passend advies kunnen voorzien.

Thuis in de regio

Fides makelaars zijn en voelen zich thuis in Leiden met zijn historische binnenstad en de omliggende wijken die onze mooie stad zo’n veelzijdig beeld geven. We zijn hier al bijna dertig jaar gevestigd, dus we kennen elke steeg en iedere Leidse laan. Onze marktkennis is grondig en houden we scherp up-to-date.

We heten u graag welkom op ons kantoor aan de Lammenschansweg 76. Kom gerust langs en geniet van een heerlijk kopje koffie terwijl we al uw vragen beantwoorden!

Adres

 • Lammenschansweg 76
 • 2313 DP Leiden
 • T: 071-5168080
 • E: info@fidesmakelaarsleiden.nl
 • KvK nummer: 56790171

Volg ons op: Facebook Instagram

Klanten geven ons een:

9+

Ons team

 • Martijn Verbeek Wolthuys
  NVM-makelaar
 • Roelof Tuin
  Kandidaat makelaar
 • Evelein Heemskerk
 • Daniëlle Jonker
  Commercieel medewerker
 • Sharon van den Kerkhof
  Commercieel medewerker
 • Ralph Pijls
  COMMERCIEEL MEDEWERKER

Daarom Fides makelaars Leiden

Wij begrijpen uw unieke behoeften en streven ernaar om u zo goed mogelijk te helpen. Met onze diepgaande kennis en toegewijde begeleiding, staan we aan uw zijde gedurende het hele proces. We zetten uw belangen centraal en bieden een prettige ervaring.

Deskundig Onze makelaars blijven zich continu ontwikkelen, volgen regelmatig trainingen en zijn op de hoogte van de nieuwste marktontwikkelingen. We zijn aangesloten bij ERA en NVM.
Gemiddeld een 9+ Onze klanten zijn tevreden en beoordelen al onze vestigingen gemiddeld met een 9+. Heeft u de reviews al gezien?
Thuis in uw buurt De teams op onze vestigingen wonen en leven in hun werkgebied. U komt onze makelaars en medewerkers tegen op het schoolplein, in het park of in de supermarkt.

Wilt u graag een lokale makelaar spreken?

Neem dan gerust contact op. Onze makelaars kunnen helpen met kleine en grote vragen. Heeft u behoefte aan een ervaren makelaar aan uw zijde? Dan bent u bij ons verzekerd van de beste kwaliteit.

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9+

Werkgebieden van ons makelaarskantoor in Leiden

We kennen elke steeg en iedere laan in Leiden. Ook in de nabijgelegen dorpen Hazerswoude-Rijndijk, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude zijn we regelmatig te vinden.

Wij zijn aangesloten bij ERA en de NVM; u kunt op onze deskundigheid vertrouwen. Fides makelaars Leiden is de lokale partner van De Koning makelaars. Naast Leiden hebben we nog 6 andere lokale vestigingen.

Zojuist door onze makelaars op Funda aangemeld

Veel gestelde vragen aan onze makelaars

Hoe verhuur ik mijn woning?

Er is een echte markt met “vraag en aanbod” in huurwoningen. Het is dus belangrijk om vanaf dag één professioneel aan de slag te gaan. Het begint met twee zaken, te weten:

 • Wat is voor de woning een (actuele) huurprijs?
 • Is het verstandig, voor een goede verhuur, enkele zaken vooraf in orde te maken?

Een woning die er goed uitziet presenteert zichzelf en de 1e indruk zegt vaak heel veel. Wanneer de huurprijs klopt met wat er wordt aangeboden, is het zaak om met kandidaten bij uw woning te gaan kijken om vaststellen of de interesse serieus is.
Is er eenmaal een overeenstemming met een huurder, dan is het zaak dat er een goed huurcontract wordt opgesteld met daarin exact de gemaakte afspraken. Daarnaast moet de huurder gescreend worden om te checken of hij/zij in staat is om de huur te betalen.

Is de huurder eenmaal gevonden en het contract getekend, dan komt de oplevering.
Onze verhuurmakelaar is hierbij aanwezig. Wij maken een inspectierapport en een foto-opname van uw woning, waardoor de situatie bij oplevering goed vergelijkbaar is met het startmoment van verhuur.

U kunt, als de woning eenmaal verhuurd is, te maken krijgen met gebreken en zaken die stuk gaan en verholpen moeten worden. Doet u dat zelf of besteedt u dat uit?

Zegt de huurder op of loopt het contract af, dan moet er een eindinspectie plaatsvinden.
Wilt u dat onze verhuurmakelaar hierbij aanwezig is, dan kan dat en zullen wij de situatie bij oplevering vergelijken met de situatie bij de start van de verhuur.
Ook zal er administratief een aantal zaken geregeld moeten worden en is er een borg betaald, dan moet deze retour, mits de woning goed opgeleverd is.

Klantbeoordelingen

Vestiging

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden