Fides makelaars Leiden

Fides makelaars Leiden

We vinden het een mooi vak: mensen begeleiden en adviseren bij de belangrijkste aankoop of verkoop van hun leven. Een huis kopen of uw woning verkopen is tenslotte niet iets dat u elke dag doet. Met plezier en vakmanschap helpen wij u bij het nemen van belangrijke beslissingen. Wat zijn uw ideeën over de manier waarop u wilt wonen en leven? Waarom wilt u eigenlijk verhuizen? Fides makelaars vragen door, zodat we u altijd van het juiste advies kunnen voorzien.

Fides makelaars zijn lokale makelaars

Fides makelaars zijn en voelen zich thuis in Leiden met zijn historische binnenstad en de omliggende wijken die onze mooie stad zo’n veelzijdig beeld geven. We zijn hier al bijna dertig jaar gevestigd, dus we kennen elke steeg en iedere Leidse laan. Ook in de nabijgelegen dorpen Hazerswoude-Rijndijk, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude zijn we regelmatig te vinden. Onze marktkennis is grondig en houden we scherp up-to-date.

 

 

Contactgegevens

Fides makelaars Leiden
Lammenschansweg 76
2313 DP Leiden

Telefoon: 071-5168080
E-mail: info@fidesmakelaarsleiden.nl
Facebook: /fidesmakelaars

Onze video's op YouTube

Waarom schakel je een aankoopmakelaar in?

Makelaar Martijn Verbeek Wolthuys legt uit waarmee een aankoopmakelaar u kan helpen.

Fides makelaars geven u een indruk van de prachtige stad Leiden

Onze beoordelingen op Funda

Wat onze klanten over ons zeggen:

"Naast een prettige manier van zaken doen hebben zij ons een aantal keren behoed op een miskoop waardoor het denken in het klantbelang echt tastbare waarde kreeg."

Contactgegevens

Fides makelaars Leiden
Lammenschansweg 76
2313 DP Leiden

071-5168080
E-mail | Facebook

Neem contact op