Martijn Verbeek Wolthuys

Martijn is al jong in het makelaarsvak gerold. Na zijn studie makelaardij in Eindhoven is hij via een stage en later baan terecht gekomen bij een makelaar exclusief onroerend goed in Wassenaar. Hier werd hij gelijk in het diepe gegooid en hier heeft hij veel geleerd, ook hoe het niet moet.

Naast het kennis hebben van woningen en de woningmarkt betekent de makelaardij ook met veel partijen tegelijk werken. Martijn vindt het daarom belangrijk ook aandacht te geven aan de emoties van mensen tijdens een spannende periode. Dit neemt hij ook mee in de coaching en het aansturen van zijn team.

Martijn raakt geïnspireerd door de  klant. Die iedere keer wisselende behoeften van diverse mensen en een altijd veranderende tijd én woningbranche waarin je je altijd moet blijven innoveren door voorop te kunnen lopen, zeker in een stad als Leiden. Omdat niet de woning, maar de mensen die er (gaan) wonen centraal staan, voelt Martijn zich als een vis in het water bij Fides makelaars.

In zijn vrije tijd slaat Martijn graag een balletje op de tennisbaan, houdt van lekker koken en eten met vrienden en familie, én hij heeft een geheime passie voor auto’s. Zijn eigen woondroom heeft Martijn al waargemaakt in de vorm van een heerlijke gezinswoning met zijn vriendin, kinderen en hun hond.