Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Nieuwbouw Nieuws

Om u op de hoogte te houden over de status van nieuwbouwprojecten die we in de verkoop hebben of binnenkort in de verkoop krijgen, hebben wij een speciale website voor u ontwikkeld. Fides makelaars is een van de NVM Nieuwbouwspecialisten. Binnen ons werkgebied zijn wij actief betrokken bij een grote diversiteit aan projecten. Dat kan zijn in de initiatieffase, projecten in voorbereiding, maar ook projecten die actief te koop of te huur staan. Benieuwd naar de nieuwbouwplannen in Leiden? Bekijk onze nieuwbouw website.

Nieuws ontvangen over nieuwbouwprojecten

Wilt u alleen op de hoogte gehouden worden over nieuwbouwprojecten? Op de hoogte blijven is eenvoudig: geef uw woonwensen door en abonneer u op de projecten waar u interesse in heeft.

U ontvangt regelmatig statusupdates van deze projecten. Ook krijgt u een melding zodra er een nieuw plan aankomt dat aan uw woonwensen voldoet. U bent altijd op de hoogte van naderende informatiebijeenkomsten en start verkoop evenementen, zodat u snel kunt reageren. Dat scheelt een hoop zoekwerk en inschrijven is zo gebeurd.

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden