Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Stel je een voor: elke dag wakker worden in de landelijke en waterrijke omgeving van Westvaartpark. Wellicht behoort dit binnenkort ook voor jou tot de mogelijkheden.
We voegen namelijk nieuw woningaanbod toe aan Westvaartpark. Bestaande uit verschillende woningtypen met ieder zijn eigen kenmerken.

Van binnen zijn de hoekwoningen op een paar aspecten na, de hoekwoningen zijn breder en hebben deels zijramen, vergelijkbaar met de tussenwoningen. Op de begane grond keuken en woonkamer en op de eerste verdieping drie slaapkamers en ruime badkamer met de mogelijkheid van douche en bad. Het toilet is apart. De zolderverdieping is naar hartelust zelf in te delen. Behalve de praktische wasruimte en technische ruimte, die zijn al ingetekend!

Vrij uitkijken over de karakteristieke vaart in Westvaartpark? Een heerlijke tuin op het westen waar je na een drukke werkdag nog kan geniet van de avondzon? Dat kan bij de woningen van type V. Dit prachtige blokje van zes woningen wordt gekenmerkt door oranje genuanceerde stenen met afwisselend extra witte rollagen, houten dakapellen en fraaie nokverfraaiingen. De woningen hebben de uitstraling van een herenhuis en bieden elk gezinslid een eigen plekje. De woningen worden standaard voorzien van een keuken met inbouwapparatuur en comfortabele badkamer met sanitair van Villeroy & Boch.

De woningen worden uitgevoerd als Energie Neutraal Gebouw (ENG).

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden