Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Ontdek de tijdloze pracht van de halfvrijstaande villa aan de Burgemeester Staatsenlaan 20 (bouwnummer 19) in Voorschoten, gelegen in de tweede fase van Het Fortuyn van Voorschoten. Deze statige woning bevindt zich op een schitterend ruim kavel, met een standaard woonoppervlakte van circa 144 vierkante meter.

De bouw is begonnen, en deze woning is bijna opgeleverd!

Betreed de woning en ontdek de harmonieuze indeling. De halfvrijstaande villa beschikt over een prachtige leefkeuken en ruime living op de begane grond. De openslaande deuren verbinden de living direct met de achtertuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een luxe badkamer en een separaat toilet. De hoofdslaapkamer heeft zelfs ruimte voor een inloopkast! De reeds ingedeelde tweede verdieping biedt een extra (vierde) slaapkamer en een technische ruimte met plaats voor de wasmachine en wasdroger.

De villa beschikt over een eigen garage/berging en de mogelijkheid om twee auto’s op eigen terrein te parkeren. Een opmerkelijk detail is dat de woning “gasloos” wordt gebouwd, met een duurzame WKO-installatie en bodemwarmtepomp voor een milieubewuste levensstijl.

Kenmerken van deze exclusieve woning:

– Woonoppervlakte: ca. 144 m2
– Klassieke halfvrijstaande villa
– Drie slaapkamers, luxe badkamer en separaat toilet op 1e verdieping
– Vierde slaapkamer en technische ruimte op 2e verdieping
– Hoogwaardige afwerking
– Standaard vloerverwarming (en koeling) & bodemwarmtepomp
– Oplevering ca. halverwege juni 2024

Ervaar de tijdloze elegantie en moderne luxe van deze unieke woning aan de Burgemeester Staatsenlaan 20 in Voorschoten, waar jouw woondromen werkelijkheid worden!

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden