Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Ontdek de tijdloze pracht van de halfvrijstaande villa aan de Burgemeester Staatsenlaan 24 (bouwnummer 23) in Voorschoten, gelegen in de tweede fase van Het Fortuyn van Voorschoten. Deze statige woning bevindt zich op een schitterend ruim kavel, met een standaard woonoppervlakte van circa 149 vierkante meter.

De halfvrijstaande villa’s in deze fase zijn niet allemaal gelijk, waardoor er keuzemogelijkheden zijn, zoals de entree aan de voorzijde of zijgevel, die de plattegronden subtiel laten variëren. Op de tweede verdieping zijn er ook enkele kenmerkende verschillen, zoals woningen zonder en met een zogenaamde “topgevel.” Kortom, hier is er genoeg ruimte voor persoonlijke keuzes!

Betreed de woning en ontdek de harmonieuze indeling. De halfvrijstaande villa beschikt over een prachtige leefkeuken en ruime living op de begane grond. De openslaande deuren verbinden de living direct met de achtertuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een luxe badkamer en een separaat toilet. De grote hoofdslaapkamer is inclusief ruimte voor een inloopkast! De reeds ingedeelde tweede verdieping biedt een extra (vierde) slaapkamer en een technische ruimte met plaats voor de wasmachine en wasdroger.

De villa beschikt over een eigen garage/berging en de mogelijkheid om twee auto’s op eigen terrein te parkeren. Een opmerkelijk detail is dat de woning “gasloos” wordt gebouwd, met een duurzame WKO-installatie en bodemwarmtepomp voor een milieubewuste levensstijl.

Kenmerken van deze exclusieve woning:

– Woonoppervlakte: ca. 149 m2
– Klassieke halfvrijstaande villa
– Drie slaapkamers, luxe badkamer en separaat toilet op 1e verdieping
– Vierde slaapkamer en technische ruimte op 2e verdieping
– Hoogwaardige afwerking
– Standaard vloerverwarming (en koeling) & bodemwarmtepomp

Ervaar de tijdloze elegantie en moderne luxe van deze unieke woning aan de Burgemeester Staatsenlaan 24 in Voorschoten, waar jouw woondromen werkelijkheid worden!

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden