Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Gelegen aan één van de “groene scheggen” van het plan worden, in de tweede fase, vijf fraaie Plantsoenwoningen gerealiseerd. De ligging van deze woningen, op deze rustige plek tussen de Laanwoningen en de Vliet, is uniek te noemen.
Het plantsoen aan de voorzijde van de woningen zal worden ingericht met onder meer een “wadi” (bedoeld om regenwater in de grond te infiltreren) en voorzieningen om de flora & fauna te stimuleren.

De vijf Plantsoenwoningen beschikken op de begane grond aan de voorzijde over een veranda. In combinatie met de openslaande deuren kunt u hierdoor optimaal genieten van deze “groene oase”.

Indeling
Aan de voorzijde van de woningen, nabij de openslaande deuren, bevindt zich de ruime leefkeuken. Hoe heerlijk is het om hier ’s ochtends te genieten van een ontbijtje en een kopje koffie?

Via de keuken bereiken we de woonkamer, welke middels openslaande deuren in verbinding staat met de tuin (op het zuiden!).

Op de eerste verdieping treffen we drie, ruime slaapkamers en een royale badkamer, welke van alle gemakken is voorzien. Tot slot bevinden zich op de tweede verdieping nog een hele grote (vierde) slaapkamer en een technische ruimte. Door de aanwezige topgevel of dakkapel zal dit een hele fijne, ruimte zijn die niet alleen als slaapkamer, maar natuurlijk ook als werk- of hobbykamer kan worden gebruikt.

Parkeren
Alle woningen beschikken over een eigen parkeerplaats op het mandelige (gemeenschappelijke) parkeerterrein dat achter de woningen is gelegen. U hoeft dus nooit te zoeken naar een parkeerplekje!!!

Aantal kenmerken

Aantal: 5 stuks
Woonoppervlakte: ca. 133 – 140 m2
Drie slaapkamers en luxe badkamer op 1e verdieping
Vierde slaapkamer en technische ruimte op 2e verdieping
Hoogwaardige afwerking
Standaard vloerverwarming & bodemwarmtepomp
Uitgebreid pakket aan optiemogelijkheden

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden