Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

KIJKEN OP LOCATIE? MAAK EEN AFSPRAAK EN MAAK KENNIS MET WAT NIEUWBOUW U TE BIEDEN HEEFT! ZORGELOOS EN ONBEZORGD DE STAP ZETTEN NAAR UW NIEUWE WONING EN MET EXTRA LAGE ENERGIELASTEN?

Deze bijzondere bovenwoning bestaat uit twee lagen en biedt u als toekomstige bewoner al het comfort wat u van een nieuwbouwwoning mag verwachten! Namelijk een grote woonkamer, 3 slaapkamers en een heerlijk terras op het westen. Naast deze praktische zaken is er een mooi vrij uitzicht op het groen van de weilanden.

Parkeren?
Geen probleem, voor de deur is parkeerruimte voldoende!

Het gezellige Woubrugge heeft een supermarkt, een warme bakker, een snackbar, een bloemenwinkel, een bibliotheek en een aantal horecagelegenheden. In het seizoen haal je verse, geschilde asperges (overigens compleet met menu) uit de automatiek van Aspergehof Noordam. Er is een huisartsenpraktijk, apotheek en een tandheelkundig centrum.

De kinderen gaan in eigen dorp naar de basisschool. Op sportief vlak valt er in het dorp genoeg te beleven. Naast de voetbal- en tennisvereniging kan je in de sporthal terecht voor bijv. basketbal, spinning, ballet en judo. Er is voor ieder wat wils. En wat dacht je van die kilometerslange fiets- en wandelroutes in deze mooie groene omgeving?

Je loopt vanuit je woning namelijk zo de polder in. Zie je het al voor je?

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden