Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

OP ZOEK NAAR EEN GELIJKVLOERSE NIEUWBOUWWONING MET EEN TUIN EN EXTRA LAGE ENERGIELASTEN KAN IN ZONNEBEEKWEIDE! BENIEUWD? VRAAG ONS NAAR WAT HET VOOR U BETEKENT!

Aan de A. de Graaflaan in Woubrugge wordt een mooi nieuw en kleinschalig nieuwbouwplan gerealiseerd. Het plan bestaat uit gelijkvloerse woningen met een compleet woonprogramma op eenzelfde verdieping met aansluitend een heerlijke tuin en fietsenberging.

Het gezellige Woubrugge heeft een supermarkt, een warme bakker, een snackbar, een bloemenwinkel, een bibliotheek en een aantal horecagelegenheden. In het seizoen haal je verse, geschilde asperges (overigens compleet met menu) uit de automatiek van Aspergehof Noordam. Er is een huisartsenpraktijk, apotheek en een tandheelkundig centrum.

Op sportief vlak valt er in het dorp genoeg te beleven. Wat dacht je van die kilometerslange fiets- en wandelroutes in deze mooie groene omgeving? Je loopt vanuit je woning namelijk zo de polder in. Je komt tijd te kort in Woubrugge. Zie je het al voor je?

In Zonnebeekweide kan zomaar jouw nieuwe woning staan!

© 2022 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden