Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Alphen aan den Rijn – Havenkwartier

Woningen 12
Types 2
Prijs € 325.000,- tot € 425.000,-
Verkocht

Alphen aan den Rijn – Havenkwartier

Alphen aan den Rijn

Baronie Haven
Het is heerlijk wonen in Baronie Haven. Gelegen direct aan de Rijnhaven en dus in directe verbinding met de Oude Rijn. Uitzicht op het water en de boten, horeca, winkels en gezelligheid van De Baronie om de hoek. Waar enkele jaren geleden op deze locatie nog veel bedrijvigheid was, wordt het gebied Baronie Haven nu stap voor stap getransformeerd van een bedrijventerrein tot een bruisend stads woon-werk- en winkelgebied met een moderne recreatiehaven.

De Atelierwoningen
De twaalf unieke atelierwoningen van Het Havenkwartier bevinden zich aan de corridor en aan de Prinses Margrietlaan. Dit is wonen en werken perfect gecombineerd! Een fraaie werkruimte op de begane grond met grote glaspuien en een eigen berging en toilet. Hierboven desgewenst een woonverdieping met één slaapkamer of een complete woning met twee woonverdiepingen en drie slaapkamers. De eerste verdieping met de woonkamer van alle woningen grenst met het terras aan de riante binnentuin van het Havenkwartier.

Het Project
Wonen in Baronie Haven, dat is heerlijk resideren met comfort en luxe. Op deze unieke plek worden drie projecten ontwikkeld, allen met een eigen identiteit en fantastische uitstraling. Met de Rijnhaven letterlijk om de hoek maakt wonen op deze plek dé ideale thuiskomhaven. Prominent staat straks aan de kop van de haven Het Havenhuys met daarnaast De Havensuites. Op de begane grond van De Havensuites tref je een gezellige horecagelegenheid met een groot terras en een prachtig uitzicht op de Rijnhaven. Daarboven verdeeld over 10 woonlagen 43 prachtige appartementen waarvan een tweetal mooie penthouses. Aan de achterzijde van De Havensuites liggen rondom een prachtige binnentuin aan weerszijden de twaalf atelierwoningen van Het Havenkwartier.

Wonen en werken op een unieke bruisende locatie , dat doe je in Het Havenkwartier in Baronie Haven.

Meer foto's

Woningtypes

© 2022 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden