Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Alphen aan den Rijn – Havenmeester

Woningen 63
Types 0
Prijs
Beschikbaar

Alphen aan den Rijn – Havenmeester

Alphen aan den Rijn

Wonen in een modern en energiezuinig nieuwbouwappartement op een toplocatie in Alphen aan den Rijn?

Eind 2024 start de verhuur voor de 63 huurwoningen in de Havenmeester, een gloednieuw complex in de Baronie in Alphen aan den Rijn. Dat betekent thuiskomen in een heerlijke woning, midden in een prachtige bruisende omgeving. Kom jij ook huren in Havenmeester?

De Havenmeester omvat totaal 63 huurappartementen met een grote diversiteit. Zo vindt u hier duurzame huurwoningen voor de starter met een oppervlakte van 30 en 50 m2 tot luxe en sfeervolle appartementen van 83 m2 met een heerlijk balkon op het zuiden. De aangrenzende binnentuin aan
de achterzijde van het gebouw creëert daarbij een bijzonder fijne sfeer en geeft huurders de ruimte om de buren te ontmoeten.

De Baronie en de Rijnhaven zijn uitgegroeid tot het middelpunt van Alphen aan den Rijn waar u naar hartenlust kunt wonen, winkelen en recreëren. De Rijnhaven bestaat uit meerdere mooie projecten, waaronder De Havenmeester en aan de overkant van het water leuke, creatieve startups. De komende jaren zal De Rijnhaven verder ontwikkelen en zich ontplooien tot een steeds mooiere en fijnere plek om te wonen. En niet alleen De Baronie heeft veel te bieden. Het gezellige ‘dorpse’ centrum van Alphen aan den Rijn, met diverse restaurants en cafés, een modern theater en een bioscoop, is vlakbij. Bovendien ligt Alphen aan den Rijn in het Groene Hart, waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en varen.

De verhuur start in de tweede helft van 2024. Wij informeren u over de voortgang van de voorbereidingen via de projectwebsite.

Meer foto's

Woningtypes

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden