Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Leiden – Robijnhof

Woningen 15
Types 3
Prijs € 839.845,- tot € 839.845,-
Verkocht

Leiden – Robijnhof

Leiden

Het gehele project is voor het Open Huis van aanstaande zaterdag 2 december verkocht!
Dit project is dan ook niet te bezichtigen tijdens de ERA Open Huizen Route. Benieuwd welke woningen wel meedoen? Kijk dan op onze website!

Nieuwbouw zonder wachten. Gelijk de meubels neerzetten en wonen!

We presenteren je de Robijnstraat 288, een unieke kans om in Leiden nog in 2023 een nieuwbouwwoning te betrekken. De voordelen hebben we even voor je op een rij gezet.

De 10 redenen om te gaan wonen aan de Robijnstraat 288:
– Nieuwbouw
– Compleet instapklaar met luxe wand- en vloerafwerking
– Parkeren op eigen oprit en in de garage
– Grote woonkeuken
– Heerlijke living
– Grote achtertuin met veel zon
– 4 mooie slaapkamers
– Zonnepanelen op het dak
– Houten binnen kozijnen met stompe deuren
– En…. direct te betrekken!

Spreekt dit je aan, lees dan gerust verder…..

In de hernieuwde woonomgeving van de Hoge Mors parkeren we de auto op de oprit van woning. In een buurt met betaald parkeren is een eigen oprit meer dan prettig. Zijn er meer dan 1 auto in bezit? Geen probleem want naast de oprit beschikt de Robijnstraat 288 ook nog over een garage waar de 2e auto in past..

Staand onder de grote luifel bij de voordeur nemen we vast een kijkje naar binnen en daar valt gelijk de ruime en gezellige hal op met de trapopgang naar de 1e verdieping.

We gaan naar binnen en lopen door naar de living. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de grote woonkeuken met openslaande deuren naar de voortuin. Aan de achterzijde treffen we het zitgedeelte met een hele grote glazenpui met openslaande deuren naar de grote tuin met een heerlijke zonligging.

Hoewel het nog heerlijk overdag is, nemen we toch alvast stiekem een kijkje op de 1e verdieping. Wat een weelde, drie royale slaapkamers van respectievelijk 19, 10 en 10m². De badkamer in het midden op deze verdieping is reeds voorzien van groot tegelwerk, inloopdouche met draingoot en glazen scherm, dubbele wastafel met spiegel, een toilet, en als extraatje naast de vloerverwarming een handdoekradiator.

Op de 2e verdieping is een ideale open ruimte om een werkplek te creëren. Vanaf hier is ook het grote dakterras te bereiken. Hier kun je heerlijk rustig ongestoord genieten van het uitzicht en vanaf nu is officieel het relaxmoment gestart.

Uiteraard mag in een woning als dit de 4e slaapkamer niet ontbreken en wat voor één! Dit is dan ook de grootste met ca. 20m². Naast deze grote slaapkamer complementeert wasmachineruimte deze verdieping.

Wil je komen kijken?
Plan dan gerust een afspraak met ons in!

Meer foto's

Woningtypes

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden