Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Bakdekker (78 m²) Alphen aan den Rijn – Havensuites, 2404 HB Alphen aan den Rijn

€ 362.500,- tot € 372.500,-
  • 78 m2
  • 3 kamers

Over deze woning

VERKOOP GESTART!
Belangstelling in één van de appartementen?
Meld je dan aan als belangstellenden op de projectwebsite.

Appartement type Bakdekker (78 m²)
Dit fraaie 3-kamer appartement biedt je alles wat je nodig hebt. Zo heb je prachtig uitzicht op de haven, ruime woonkamer/keuken van ca. 34 m², 2 slaapkamers van resp. 15 en 7 m² groot, een luxe badkamer en een balkon met ligging op het zuidwesten.

Uitzicht op de Rijnhaven is gegarandeerd en ervaar zelf hoe het is om te wonen in de Rijnhaven!
Op vakantie zijn in je eigen suite, mooier kunnen we het niet maken....

In de koopsom is verder begrepen een privé parkeerplaats en een eigen fietsenberging in de parkeergarage.

Baronie Haven
Het is heerlijk wonen in Baronie Haven. Gelegen direct aan de Rijnhaven en dus in directe verbinding met de Oude Rijn. Uitzicht op het water en de boten, horeca, winkels en gezelligheid van De Baronie om de hoek. Waar enkele jaren geleden op deze locatie nog veel bedrijvigheid was, wordt het gebied Baronie Haven nu stap voor stap getransformeerd van een bedrijventerrein tot een bruisend stads woon-werk- en winkelgebied met een moderne recreatiehaven.

Het Project
Wonen in Baronie Haven, dat is resideren met comfort en luxe. Op deze unieke plek worden drie projecten ontwikkeld, alle met een eigen identiteit en fantastische uitstraling. Met de Rijnhaven letterlijk voor de deur en de mogelijkheid van een ligplaats in de haven, maakt wonen op deze plek dé ideale thuiskomhaven. Bij mooi weer vaar je op een dag met jouw vrienden op en neer naar het Braassemermeer en de Kagerplassen of ga je op vakantie met de boot vanuit jouw appartement. Dat is toch echt genieten!

De Appartementen
Havensuites is een 10 verdiepingen tellend gebouw met 41 luxe appartementen en twee schitterende penthouses gelegen direct aan de Rijnhaven. Alle appartementen en penthouses beschikken over een fijne buitenruimte met ideale zonligging. De groottes van de appartementen lopen uiteen van 77 m² tot 179 m².

Prettig is dat als je thuiskomt met de auto, parkeert in de afgesloten garage en vanuit de garage met de lift naar jouw eigen appartement gaat.

Wonen in De Havensuites is comfort en duurzaamheid bij elkaar. Zo zijn de appartementen volledig voorzien van vloerverwarming, isolatie op een hoog niveau én nu er zonder gas gebouwd wordt krijgen de appartementen ook een warmte-koude installatie. Prettig voor in de zomer, want je krijgt dan ook een paar graden koeling in jouw appartement.

Wonen op een fantastisch mooie plek in Alphen aan den Rijn, dat doe je in: De Havensuites.

Media

Bouwnummers

Bouwnr Type Woonopp Perceelopp Kamers Prijs Status
23 Appartement 78 m2 0m2 3 kamers € 372.500,- Verkocht
18 Appartement 78 m2 0m2 3 kamers € 370.000,- Verkocht
13 Appartement 78 m2 0m2 3 kamers € 367.500,- Verkocht
8 Appartement 78 m2 0m2 3 kamers € 365.000,- Verkocht
3 Appartement 78 m2 0m2 3 kamers € 362.500,- Verkocht

© 2022 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden