Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Geschakeld wonen Leiden – Robijnhof, 2332 KL Leiden

€ 839.845,- tot € 859.845,-
  • 156 m2
  • 6 kamers
Start Bouw: 2022-02-07 00:00:00

Over deze woning

KOM OP AFSPRAAK NAAR DE WONINGEN EN BELEEF ZELF DE RUIMTE EN KWALITEITEN!

Mocht u interesse hebben om hier binnenkort te gaan wonen?
Informeer ons en dan kijken we samen verder naar de mogelijkheden.
Robijnhof, een heerlijke plek om te wonen

Robijnhof is gelegen in de woonwijk Hoge Mors in Leiden en ligt als een soort schiereiland in de bocht van de Oude Rijn, vlak bij het centrum van Leiden. Robijnhof is de ideale plek voor mensen die willen genieten van de stadse centrumvoorzieningen van Leiden, maar ook graag in de luwte van de Leidse binnenstad willen wonen in een ruim opgezette, groene en veilige wijk.

Een ideale plek voor gezinnen of meerpersoonshuishoudens die op zoek zijn naar modern, energiezuinig en vooral veel wooncomfort.

Intiem hof van luxueuze tweekappers
De 15 gezinswoningen markeren de rand van Robijnhof en vormen samen een eigen intiem hofje. De gebruikte materialen, zichtlijnen en hoogtevariatie zorgen voor eenheid met de naast gelegen nieuwbouw van Robijnhof. Anderzijds zorgen fraaie details in metselwerk voor een gezonde spanning met de omliggende nieuwbouw. De meeste woningen hebben aan de voorzijde een plantsoen. De achtertuinen grenzen aan het groene hof.

Robijnhof biedt veel gemak en comfort
Iedere woning is zeer ruim bemeten met een woonoppervlakte van tenminste 156 m2 tot maar liefst 172 m2 voor de grootste twee onder één kapwoningen. De woningen hebben standaard vier slaapkamers en een hobby of kantoorruimte. Deze extra kamers komen goed van pas als u graag ongestoord thuis wilt werken. Op het dak liggen 8 zonnepanelen, waarmee u een groot deel van uw huishoudelijk elektriciteit verbruik gedekt kan worden.

Naast een tuin heeft u tevens een terras van circa 20 m2 op de topverdieping. Een plus die vooral ideaal is in het voorjaar of najaar als de zon wat lager staat. Hierdoor geniet u maximaal van zonnestralen gedurende het gehele jaar.

Parkeren kan natuurlijk op eigen terrein. De woningen aan de straat hebben een eigen oprit en ruime garage.

Media

Meer foto's

Bouwnummers

Bouwnr Type Woonopp Perceelopp Kamers Prijs Status
11 Woonhuis 156 m2 0m2 6 kamers € 839.845,- Beschikbaar
10 Woonhuis 156 m2 0m2 5 kamers € 725.840,- Verkocht
9 Woonhuis 156 m2 0m2 6 kamers € 859.845,- Verkocht onder voorbehoud

© 2023 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden