Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Jacht (182/183 m³) Alphen aan den Rijn – Havensuites, 2404 HB Alphen aan den Rijn

€ 925.000,- tot € 950.000,-
  • 182 m2 tot 183 m2
  • 4 kamers

Over deze woning

VERKOOP GESTART!
Belangstelling in één van de appartementen?
Meld je dan aan als belangstellenden op de projectwebsite.

Wow! Wat een prachtige penthouses zijn dit. De penthouses hebben een woonoppervlakte van maar liefst ca. 183 m², met een fantastisch uitzicht en een heerlijk groot terras.
De living in dit appartement is groot (ca. 74 m²) en vooral licht. Zo heeft u vanuit de woonkamer/keuken een nagenoeg onbelemmerd zicht door de grote raampartijen. De bogen van het plafond geven deze ruimte een bijzondere sfeer.

In de koopsom is een luxe keuken met kookeiland inbegrepen. De inbouwapparatuur is van het merk Siemens en een inductiekookplaat met een Bora afzuigsysteem ontbreekt hierin niet.

In totaal heb je ca. 75 m² terras, verdeeld over 2 terrassen: een terras over de gehele lengte van de woonkamer en een royaal terras om met het gezin/ familie en vrienden heerlijk buiten te zitten. De terrassen zijn toegankelijk via schuifpuien.

Het appartement voorziet verder in 3 slaapkamers van resp. 26, 14 en 14 m² groot. De grootste slaapkamer biedt ook ruimte aan een inloopkast (deze is voorbereid) en direct toegang tot een van de 2 badkamers. De luxe badkamers worden voorzien van wastafel(s), inloopdouche en toilet. Verder is er een ruime interne bergruimte aanwezig met aansluitpunt van de wasmachine.

In de koopsom zijn 2 privé parkeerplaatsen en een extra grote berging in de parkeergarage inbegrepen.

Baronie Haven

Het is heerlijk wonen in Baronie Haven. Gelegen direct aan de Rijnhaven en dus in directe verbinding met de Oude Rijn. Uitzicht op het water en de boten, horeca, winkels en gezelligheid van De Baronie om de hoek. Waar enkele jaren geleden op deze locatie nog veel bedrijvigheid was, wordt het gebied Baronie Haven nu stap voor stap getransformeerd van een bedrijventerrein tot een bruisend stads woon-werk- en winkelgebied met een moderne recreatiehaven.

Het Project

Wonen in Baronie Haven, dat is resideren met comfort en luxe. Op deze unieke plek worden drie projecten ontwikkeld, alle met een eigen identiteit en fantastische uitstraling. Met de Rijnhaven letterlijk voor de deur en de mogelijkheid van een ligplaats in de haven, maakt wonen op deze plek dé ideale thuiskomhaven. Bij mooi weer vaar je op een dag met jouw vrienden op en neer naar het Braassemermeer en de Kagerplassen of ga je op vakantie met de boot vanuit jouw appartement. Dat is toch echt genieten!

De Appartementen

Havensuites is een 10 verdiepingen tellend gebouw met 41 luxe appartementen en twee schitterende penthouses gelegen direct aan de Rijnhaven. Alle appartementen en penthouses beschikken over een fijne buitenruimte met ideale zonligging. De groottes van de appartementen lopen uiteen van 77 m² tot 179 m².

Prettig is dat als je thuiskomt met de auto, parkeert in de afgesloten garage en vanuit de garage met de lift naar jouw eigen appartement gaat.

Wonen in De Havensuites is comfort en duurzaamheid bij elkaar. Zo zijn de appartementen volledig voorzien van vloerverwarming, isolatie op een hoog niveau én nu er zonder gas gebouwd wordt krijgen de appartementen ook een warmte-koude installatie. Prettig voor in de zomer, want je krijgt dan ook een paar graden koeling in jouw appartement.

Wij snappen dat je meer wilt weten. Bijvoorbeeld; wanneer start de verkoop, wat worden de verkoopprijzen en wanneer je kunt gaan wonen in De Havensuites. Er wordt met het bouwteam gewerkt aan een compleet plan en ook de vergunning(en) moeten verstrekt worden.

Geef ons een aantal maanden de tijd. Als je je inschrijft voor meer informatie, dan zeggen wij toe dat wij je informeren als wij nieuws hebben.

Wonen op een fantastisch mooie plek in Alphen aan den Rijn, dat doe je in: De Havensuites.

Media

Meer foto's

Bouwnummers

Bouwnr Type Woonopp Perceelopp Kamers Prijs Status
43 Appartement 182 m2 0m2 4 kamers € 950.000,- Verkocht
42 Appartement 182 m2 0m2 4 kamers € 925.000,- Verkocht

© 2022 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden