De Virtuele Woningpresentatie, nu met introductiekorting!

19/07/2017 - De eerste indruk is bepalend of een woningkoper verder klikt en kijkt naar uw woning. De woningbrochure blijft belangrijk, maar de consument wil vandaag wel eerst op de website informatie over uw woning kunnen bekijken. Goede digitale tekeningen, video’s op Facebook en YouTube maken het potentiële woningkopers makkelijk. Is er serieuze interesse, pas dan maakt men een afspraak voor een bezichtiging. Wij volgen de trends op de voet en innoveren mee.

Vanaf vandaag is het mogelijk om potentiële kopers thuis op de bank een kijkje achter de voordeur van uw woning te laten nemen. Met de Virtuele Woningpresentatie krijgen geïnteresseerden een realistische indruk van uw huis. Helemaal wanneer zij beschikken over een Virtual Reality Cardboard bril voor de smartphone; dan beleven ze uw woning zelfs in 3D!

Verkopen met de

360 graden virtuele woningpresentatie in 3D

Als verkoper van uw huis wilt u een vlot en soepel verlopend verkoopproces voor de beste prijs met de beste makelaar. Onze makelaars zijn erop gericht om de groep potentiële kopers voor uw huis zo snel mogelijk te bereiken en zo compleet mogelijk te informeren. Als uw actieve verkoopbegeleiders bieden zij u een totaal on- en offline verkooppakket. Nu is dit pakket uitgebreid met een krachtig, effectief hulpmiddel: de 360 graden virtuele woningpresentatie in 3D.

Bekijk hier een voorbeeld van de virtuele woningpresentatie

Verrassend realistisch

De virtuele woningpresentatie is een verrassend realistische bezichtiging. Gegadigden kunnen altijd, op het moment dat het hun het beste schikt, in uw woning rondkijken. Daarbij komt dat ze de woningpresentatie op een -letterlijk- indrukwekkende manier via social media kunnen delen met goede bekenden: familie en vrienden, die vaak een belangrijke rol spelen in het ‘koopbeslissingstraject’. Bovendien kunt u zich voorstellen dat er zich onder hun ‘Facebookvrienden en kennissen’ ook weer potentiële kopers bevinden. En zo maakt u optimaal gebruik van de verspreidingssnelheid en communicatiekracht van de digitale media: uw virtuele woningpresentatie gaat als een lopend vuurtje.

Introductiekorting

Wij bieden tijdelijk u een introductiekorting* aan voor het inzetten van de Virtuele Woningpresentatie bij de verkoop van uw woning. U krijgt van ons 50% korting op de Virtuele Woningpresentatie, Sneak Preview en deelname aan de Open Huizen Route. 

Sterk onderdeel van de verkoopstrategie

Slim benutten we de nieuwe mogelijkheden die internet biedt om uw huis snel en goed onder de aandacht te brengen. Website en social media zijn sterke onderdelen van de verkoopstrategie. Maar daarbij zijn onze makelaars in eigen omgeving de kennisbron en persoonlijk adviseur. De onmisbare dienstverleners die u tijdens het gehele verkoopproces met raad en daad bijstaan en zich 100% inzetten om uw huis in alle opzichten succesvol te verkopen.

Met de Virtuele Woningpresentatie kan niemand om uw te koop staande huis heen:

  •  U presenteert uw woning op een spectaculaire manier;
  • Kijkers kunnen zich een goede voorstelling maken van de indeling van uw huis;
  • Uw woning onderscheidt zich op een originele manier van gelijksoortige type woningen die te koop staan;
  • U bereikt op opvallende wijze een grote groep potentiële kopers via social media, waaronder de 'millennials'.

 

*U profiteert tot en met 15 september 2017 van deze kortingsactie. Wilt u uw huis ook op spectaculaire wijze presenteren?  Onze make­laars zorgen ervoor dat uw woning snel, mooi te koop staat en prominent in beeld komt bij actieve woningkopers. 

 

Deel deze pagina: