Kom naar de Open Huizen Route

23/01/2020 - Een huis zoeken is een groot avontuur. Overweegt u een woning te kopen? Zet dan de eerste stap: kom zaterdag 25 januari naar de Open Huizen Route. Tussen 11.00 en 15.00 uur krijgt u de kans om meerdere woningen te bezichtigen op één dag. Ideaal toch?

Zit er een woning tussen?

Iedereen heeft behoefte aan een fijne plek om zich heen. De een wil een gelijkvloerse woning. De ander is blij met vier woonlagen en een woonkeuken. Wat wilt u? 
Bekijk op onze pagina welke huizen meedoen aan de Open Huizen Route. Misschien ziet u er direct wel een mooi huis tussen staan. Of misschien wel meerdere interessante woningen? Kom dan de 25e binnen wandelen om echt de sfeer te proeven.

Wat vertellen de bewoners?

Tijdens de Open Huizen Route ontvangen de bewoners u voor een rondleiding. Stel vragen over de woning. En luister naar de bewonersverhalen, wat maakt het wonen in dit huis zo fijn? Wat is minder fijn? Snuif de sfeer op. Voelt het huis goed? Luister dan naar u hart, want dat klopt!

Gebruik de checklist 

Uw voelsprieten zijn belangrijk. Een huis moet goed voelen. Maar soms verblind liefde, als we iets te graag willen. Met de uitgebreide gratis checklist kijkt u rationeel tijdens een bezichtiging. Zo ziet u niets over het hoofd en komt u niet op een later moment voor verrassingen te staan. 

Het vervolg

Tijdens de bezichtiging vraagt de bewoner u om uw gegevens in te vullen. Zo kunnen wij van Fides makelaars de dagen erna contact met u opnemen om te vragen of u een huis naar wens tegen kwam. Indien gewenst plannen we een tweede bezichtiging in en gaan wij met u mee. Wilt u al eerder een afspraak met ons maken? Laat dan uw gegevens achter en wij bellen u. 

Wie weet tot gauw!
Huizen zoeken is een mooie reis, waar wij u graag bij helpen.

Deel deze pagina: