Meedoen aan de Open Huizen Route op 25 januari?

06/01/2020 - Meedoen aan de Open Huizen Route voorziet in een grote behoefte! U krijgt alle kijkers op dezelfde dag. Alleen echt serieuze kandidaten komen terug voor een uitgebreide bezichtiging. Niet zelden worden huizen aan de vooravond van de Open Huizen Route al verkocht!

Vaak kijken mensen bij huizen die ze op internet niet zouden hebben geselecteerd, maar omdat ze in de buurt zijn gaan ze toch even langs. Niet zelden heeft dat tot een transactie geleid!

Hoe werkt de Open Huizen Route?

Huizenzoekers kunnen op 25 januari aanstaande tussen 11.00 en 15.00 uur een te koop staand huis, dat meedoet aan de actie, bezoeken zonder afspraak vooraf. Het gaat hierbij om een kort bezoek, bedoeld om een eerste indruk te krijgen. Alle kijkers vullen bij binnenkomst een formulier in, zodat u en wij weten wie er in huis is geweest. Wij bellen alle kijkers naderhand na.

Heeft een kijker serieuze interesse? Dan wordt er een vervolgafspraak gemaakt met onze makelaar op een andere dag. Het huis wordt tijdens die bezichtiging uitgebreid getoond aan de kijkers.

Op zaterdag 25 januari 2020 is de eerste Open Huizen Route van dit  jaar. Doet u ook mee? Deelname kost u een zaterdag, maar levert u veel tijd en gemak op.

“Als u besluit om mee te doen, zetten wij graag de organisatie voor u in gang. Er is altijd veel belangstelling van woningzoekenden, zeker in deze krappe markt”, aldus Martijn Verbeek Wolthuys.

Aanmelden kan tot vrijdag 10 januari, hoe eerder hoe beter om alles tijdig en goed klaar te maken voor u. Van een bezoek, fotoreportage tot opdracht aan toe. Op naar een goede verkoop!

Interesse om deel te nemen aan de Open Huizen Route? Laat het ons weten, wij doen er alles aan om de Open Huizen Route tot een succes te maken. 

Deel deze pagina: