zomeractie

Nagenieten met een heerlijk ijsje

19/07/2019 - Plan een bezichtiging met ons deze zomer én krijg een ijsje toe. In de zomervakantie trekken veel mensen naar de zon in binnen- én buitenland. Deze periode biedt rust en inspiratie om na te denken over grote beslissingen zoals de werk- en woonsituatie. Voor woningzoekenden kan de zomerperiode juist de uitgelezen mogelijkheid zijn om hun slag te slaan op de woningmarkt.

Goed voorbereid naar een bezichtiging? Download gratis onze uitgebreide checklist.

 

Voor deze thuisblijvers staan wij deze zomer klaar om op zoek te gaan naar hun droomwoning.

Een woning kopen gaat gepaard met belangrijke en complexe beslissingen, maar boven alles moet u als woningkoper ook energie uit het koopproces kunnen halen en uitkijken naar de nieuwe stap in uw leven. Wij zetten ons in om zoveel mogelijk mee te denken over uw woonwensen en samen met u, uw droomwoning te vinden. Natuurlijk blijft het elke bezichtiging weer spannend of u uw eerste stappen zet in uw nieuwe thuis. Daarom bieden wij u deze zomerperiode bij elke bezichtiging een gratis ijsje aan bij de lokale ijsboer. Als u na de bezichtiging een verfrissend ijsje haalt, kunt u de indrukken rustig even op u in laten werken, en gelijk de sfeer proeven in misschien wel uw (nieuwe) woonplaats.

Bij elke bezichtiging van 22 juli tot en met 1september krijgt u een ijsbon ter waarde van één ijsje bij een lokale ijssalon. Ga dus deze zomer opzoek naar uw droomwoning en tref één van onze makelaars met ijsbon. 

Op donderdag 5 september houden wij speciaal een openhuizenavond!

Deel deze pagina: