Onder de vlag van ERA

Onder de vlag van ERA

25/09/2018 - ‘Ik zie jullie overal,’ is een opmerking die we nog wel eens krijgen. Nu zijn we met zes kantoren ook goed vertegenwoordigd in het midden van Nederland en werken we samen met De Koning makelaars. Maar dat we tot ver over de grens lijken ze zitten, hebben we te danken aan ons ERA logo.

U.S.A

ERA (Electronic Realty Associates) is een internationaal samenwerkingsverband van kwaliteitsmakelaars. In 1971 opgericht in Amerika en heeft vaste grond gevonden in Europa. Sinds 1994 is ERA ook actief in Nederland.

Innovatief

Een ERA makelaar onderscheidt zich in service en innovatieve marketing strategieën. Een goed voorbeeld is de digitale buurtmailing, onze sterke marktanalyses en de Openhuizendag. De ERA makelaars zijn in 2000 al gestart met deze succesvolle dag en dat werd al snel een landelijk succes.

Bereik

De onderlinge samenwerking tussen alle ERA kantoren zorgen voor een enorm bereik, waar u van profiteert. Een groter bereik levert meer geïnteresseerde op voor uw woning en dat betekent een betere verkooppositie of aankooppositie. Stel u verhuisd naar een heel andere regio, dan is het fijn als een ERA kantoor, met een zelfde goede service u daar bij kunt helpen. De missie van ERA is om de makelaardij zodanig te vernieuwen en te veranderen, dat dit zal leiden tot een zo hoog mogelijke klanttevredenheid.

Sterk door service

De kantoren in Nederland zijn, zoals alle ERA kantoren, zelfstandige makelaarskantoren. Het centraal gelegen ERA hoofdkantoor zorgt voor coaching, begeleiding, training en ondersteuning. ERA bewaakt de kwaliteit van de werkzaamheden van de makelaar en laat ook klanten aan het woord om ERA makelaars te beoordelen.

ERA garantie

Een bestaand huis kopen met garantie op de installaties. Dat moet een fijn idee zijn. Want een verhuizing kost vaak meer dan u van tevoren had gedacht. Dan wilt u zich geen zorgen hoeven maken over onverwachte reparaties. Met een ERA Garantie bent u tot 12 maanden na de overdracht van uw woning beschermd tegen hoge kosten van reparaties aan gedekte installaties of inbouwapparatuur in de keuken.

De jaarlijkse ERA Conventie.

Eens per jaar komen we ook internationaal bijeen. Deze conventies zijn interessant. Hier leren wij van onze collega’s uit andere landen waarin zij succesvol zijn en op deze manier nemen we succesvolle zaken over vanuit het buitenland waar onze opdrachtgevers, u dus, direct voordeel van hebben.

Deel deze pagina: