Start verkoop 12 appartementen in Park Dieperhout op 21 en 22 maart!

03/03/2017 - Op 21 en 22 maart a.s. start de verkoop met een inloopbijeenkomst op het kantoor van Fides makelaars aan de Lammenschansweg 76 in Leiden. Op deze dagen kunt u op kantoor tussen 9.00 en 17.00 uur de verkoopdocumentatie, prijslijst en inschrijfformulier ophalen.

Uiteraard zijn de makelaars op deze dagen aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.

Het Houtkwartier is een bestaande en geliefde woonwijk. De wijk grenst aan stadspark de Leidse Hout en ligt aan de noordkant van Leiden, tegen het dorpsachtige Oegstgeest. Midden in dit Houtkwartier, op de prominente plek van het voormalige ROC Dieperhout, gaan de woningen en appartementen van ons Park Dieperhout naadloos en harmonieus op in de omgeving. 

Binnenkort zal de derde en tevens laatste fase van dit plan in verkoop gaan. De derde fase bestaat uit een appartementengebouw met 12 appartementen. 
Het appartementengebouw bestaat uit zes lagen met daarin twaalf stijlvolle appartementen en een gezondheidscentrum. Het gezondheidscentrum is gesitueerd op de eerste twee lagen en op de bovenste vier lagen komen de appartementen, op elke laag drie. U kunt uw auto veilig parkeren in de parkeergarage onder het gebouw.

De appartementen variëren in grootte en prijs. De woonoppervlaktes variëren van 93 tot 111 vierkante meter en de prijzen van circa € 425.000 tot € 525.000 inclusief BTW en vrij op naam. U vindt hier meer informatie over het project park Dieperhout. 

Deel deze pagina:

Meer nieuws

Nieuwsoverzicht