Woondromen

Woondromen 2-2018

25/06/2018 - "Wat een feestje is het om dit magazine te mogen maken," aldus onze tekstschrijfster en vormgever Kristel Glazer. "Zoveel inspirerende verhalen en mooie plaatjes." Laat u ook inspireren en lees de laatste Woondromen, in dit nummer:

Recente berekeningen laten zien dat er een tekort is van zo’n 75.000 woningen per jaar voor de eerste vijf tot zeven jaar. Maar die woningen ‘even snel’ bouwen is geen appeltje-eitje, dat leest u in het artikel Bestaat uw ideale woning wel? 

Wij werken samen met de Koning makelaars. Hanneke en haar team nemen u mee naar de mooiste plekjes in Gouda. En ook net buiten de stad is het goed vertoeven. Leuk om een dagje heen te gaan. 

In "Wij zijn verhuisd", vertelt Agnita wat een aankoopmakelaar voor u kunt doen. Ze was op zoek naar een woning die aangepast moest worden voor haar dochter. Onze collega Mirjam zette alles op alles ... en samen met René van Opmaat deed ze het mooie één twee drietje.

Nieuws van de nieuwbouw Duurzame herenhuizen en apartementen in Leidsche Rijn. Mondain wonen aan de Baronie haven in Alphen aan den Rijn, er komen weer mooie projecten aan. Liever besstaande bouw? Kijk dan op huizen te koop in uw regio.

Barry en Yvonne verbouwen een oud bedrijfspand tot woning, de financiering daarvoor rond krijgen, bleek niet zo gemakkelijk. 

De tuin! Dit is hèt seizoen waarin u de meeste tijd in de tuin doorbrengt. Houd bij welke zaken u wel en niet bevallen, hoe laat en op welke plek u de meeste zon heeft en wat er gebeurt met de afwatering als het regent. Met die informatie kunt u plannen maken, zodat u volgend jaar in uw ideale tuin zit. Dat en nog meer tips.

Deel deze pagina: