Open Huize Route: kom binnenwandelen

Open Huizen Route: kom binnen wandelen

Laagdrempelig kijken zonder een afspraak? Meerdere woningen op een dag ontdekken? Dat kan tijdens onze Open Huizen routes (OHR). De eerstvolgende OHR is zaterdag 7 december tussen 11.00 en 15.00 uur. 

Met de handige checklist weet u waar u tijdens een bezichtiging op moet letten. Natuurlijk helpen onze aankoopmakelaars u graag om een woning op de juiste manier aan te kopen als u interesse heeft in een woning.

Tijdens de Open Huizen Route leiden de bewoners alle kijkers rond en vertellen zij hoe zij het wonen in hun huis beleven. Heeft u een mooie woning gezien op de Open Huizen Route, geef dit dan via het contactformulier aan ons door. 

Hieronder het waarom verkopers en huizenzoekers baat hebben bij het meedoen aan de Open Huizen Route:

Voor de verkopers

  • Er wordt multimediaal aandacht gevraagd voor deze dag. Er lopen dus potentiele woningzoekenden rond in uw plaats, wijk of straat. Bovendien wordt uw huis extra gepromoot op onze website.
  • U bereikt mensen die zich vrijblijvend willen oriënteren in het kopen van een woning.
  • Spring eruit ten opzichte van de concurrent. Een potentiële koper heeft keuze uit gemiddeld vier woningen.
  • Door de bezichtigingen op één dag te laten plaatsvinden, voorkomt u dat u meerdere keren uw woning op orde moet brengen. 
  • U kunt na afloop zien hoe uw woning in de markt ligt. Aan de hand van de bezichtigingen en reacties kunt u uw woningpresentatie aanpassen of een andere verkooptactiek met uw makelaar bespreken.

Voor de huizenzoekers 

  • Op een Open Huizen Route huizen kijken is niet alleen leuk, maar ook slim. Op één dag kunt u al snel met drie huizen of meer 'speeddaten'. 
  • U krijgt dan ook een goede indruk van de buurt, de straat en de sfeer. En u kunt alles over het huis aan de bewoners zelf vragen, zij weten als geen ander hoe fijn het is om juist hier te wonen.
  • Misschien ontdekt u zo dat u bepaalde dingen heel belangrijk vindt in een woning en andere juist niet, terwijl u dat van tevoren nooit had gedacht.
  • Vaak wordt er tijdens de Open Huizen Route direct al op het huis geboden of zelfs al in de dagen voorafgaand aan de zaterdag. Het huizenaanbod is beperkter dan een jaar geleden en huizen verkopen ook steeds sneller. Wees er er op tijd bij!


Wilt u ook uw woning succesvol verkopen door middel van een open huizen route? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u om u uit te leggen hoe u op die manier een maximale opbrengst voor uw woning kunt realiseren. 

 

Wat onze klanten over ons zeggen:

"Naast een prettige manier van zaken doen hebben zij ons een aantal keren behoed op een miskoop waardoor het denken in het klantbelang echt tastbare waarde kreeg."

"We hebben goede begeleiding en nuttige input gekregen bij het maken van lastige beslissingen in de onderhandelingsfase. Daarmee zijn we erg tevreden met de dienst die de makelaar heeft geleverd."

"Deze makelaar blijft ook onder, in ons geval, lastige omstandigheden fluitend en efficiënt zijn werk doen. Helpt en adviseert de verkoper uitstekend. En niet onbelangrijk realiseerde een verkoopsom boven de vraagprijs. "

Ik wil mijn woning aanmelden voor de Open Huizen Route

Ik wil mijn woning aanmelden voor de Open Huizen Route