Open Huize Route

Open Huizen Route

Laagdrempelig kijken zonder een afspraak? Meerdere woningen op een dag ontdekken? Dat kan normaliter, maar helaas kan de Open Huizen Route op 28 maart niet doorgaan. Aanleiding is de toename van het aantal gevallen van besmettingen van het Coronavirus in Nederland. Met het annuleren van de Open Huizen Route nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en leveren we een bijdrage aan het voorkomen van verdere uitbreiding van het aantal besmettingen. De volgende Open Huizen Route is 13 juni 2020.

Gaat u een huis bezichtigen?

Met de handige checklist weet u waar u tijdens een bezichtiging op moet letten. Natuurlijk helpen onze aankoopmakelaars u graag om een woning op de juiste manier aan te kopen als u interesse heeft in een woning.

Hoe gaat een Open Huizen Route?
Tijdens de Open Huizen Route leiden de bewoners alle kijkers rond en vertellen zij hoe zij het wonen in hun huis beleven. Heeft u een mooie woning gezien op de Open Huizen Route, geef dit dan via het contactformulier aan ons door. 

Hieronder het waarom verkopers en huizenzoekers baat hebben bij het meedoen aan de Open Huizen Route:

Voor de verkopers

  • Er wordt multimediaal aandacht gevraagd voor deze dag. Er lopen dus potentiele woningzoekenden rond in uw plaats, wijk of straat. Bovendien wordt uw huis extra gepromoot op onze website.
  • U bereikt mensen die zich vrijblijvend willen oriënteren in het kopen van een woning.
  • Spring eruit ten opzichte van de concurrent. Een potentiële koper heeft keuze uit gemiddeld vier woningen.
  • Door de bezichtigingen op één dag te laten plaatsvinden, voorkomt u dat u meerdere keren uw woning op orde moet brengen. 
  • U kunt na afloop zien hoe uw woning in de markt ligt. Aan de hand van de bezichtigingen en reacties kunt u uw woningpresentatie aanpassen of een andere verkooptactiek met uw makelaar bespreken.

Voor de huizenzoekers 

  • Op een Open Huizen Route huizen kijken is niet alleen leuk, maar ook slim. Op één dag kunt u al snel met drie huizen of meer 'speeddaten'. 
  • U krijgt dan ook een goede indruk van de buurt, de straat en de sfeer. En u kunt alles over het huis aan de bewoners zelf vragen, zij weten als geen ander hoe fijn het is om juist hier te wonen.
  • Misschien ontdekt u zo dat u bepaalde dingen heel belangrijk vindt in een woning en andere juist niet, terwijl u dat van tevoren nooit had gedacht.
  • Vaak wordt er tijdens de Open Huizen Route direct al op het huis geboden of zelfs al in de dagen voorafgaand aan de zaterdag. Het huizenaanbod is beperkter dan een jaar geleden en huizen verkopen ook steeds sneller. Wees er er op tijd bij!


Wilt u ook uw woning succesvol verkopen door middel van een open huizen route? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u om u uit te leggen hoe u op die manier een maximale opbrengst voor uw woning kunt realiseren. 

 

Wat onze klanten over ons zeggen:

"Vanaf het begin was direct de klik met deze makelaar. Goede communicatie, professioneel en zeer klantgericht. Absoluut aan te raden wanneer je je huis goed wilt laten verkopen."

"We hebben goede begeleiding en nuttige input gekregen bij het maken van lastige beslissingen in de onderhandelingsfase. Daarmee zijn we erg tevreden met de dienst die de makelaar heeft geleverd."

"De mensen van Fides hebben ons goed geholpen bij het onderhandelen bij de aankoop van ons nieuwe huis en bij het kiezen van een strategie bij de verkoop van ons oude huis! Erg fijn!"

Ik wil mijn woning aanmelden voor de Open Huizen Route

Ik wil mijn woning aanmelden voor de Open Huizen Route