ERA Open Huizen Route Fides makelaars Leiden

Open Huizen Route

ERA-makelaars zijn de uitvinders van de Open Huizen Route. Inmiddels is dit unieke initiatief overgenomen door bijna alle makelaars in Nederland.

In de meeste regio’s worden de huizen snel verkocht. Niet zo gek dus dat u zich afvraagt of deelname aan zo’n speciale dag wel nodig is. Toch zijn er genoeg redenen om mee te doen, zowel voor huizenzoekers als verkopers.

Voor de verkopers

  • Er wordt multimediaal aandacht gevraagd voor deze dag. Er lopen dus potentiele woningzoekenden rond in uw plaats, wijk of straat. Bovendien wordt uw huis extra gepromoot op onze website.
  • U bereikt mensen die zich vrijblijvend willen oriënteren in het kopen van een woning.
  • Spring eruit ten opzichte van de concurrent. Een potentiële koper heeft keuze uit gemiddeld vier woningen.
  • Door de bezichtigingen op één dag te laten plaatsvinden, voorkomt u dat u meerdere keren uw woning op orde moet brengen. 
  • U kunt na afloop zien hoe uw woning in de markt ligt. Aan de hand van de bezichtigingen en reacties kunt u uw woningpresentatie aanpassen of een andere verkooptactiek met uw makelaar bespreken.

Voor de huizenzoekers 

  • Op een Open Huizen Route huizen kijken is niet alleen leuk, maar ook slim. Op één dag kunt u al snel met drie huizen of meer 'speeddaten'. 
  • U krijgt dan ook een goede indruk van de buurt, de straat en de sfeer. En u kunt alles over het huis aan de bewoners zelf vragen, zij weten als geen ander hoe fijn het is om juist hier te wonen.
  • Misschien ontdekt u zo dat u bepaalde dingen heel belangrijk vindt in een woning en andere juist niet, terwijl u dat van tevoren nooit had gedacht.
  • Vaak wordt er tijdens de Open Huizen Route direct al op het huis geboden of zelfs al in de dagen voorafgaand aan de zaterdag. Het huizenaanbod is beperkter dan een jaar geleden en huizen verkopen ook steeds sneller. Wees er er op tijd bij!

Zet in uw agenda! Zaterdag 15 juni 11:00 tot 15:00

Vaak wordt er tijdens Open Huizen Route direct al op het huis geboden of zelfs al in de dagen voorafgaand aan de zaterdag. Het huizenaanbod is beperkter dan een jaar geleden en huizen verkopen ook steeds sneller. Wees er dus wel snel bij!

Heeft u afgelopen tijd een huis van een andere makelaar bezocht? En wilt u deskundig advies? Fides makelaars gaan met plezier met u mee naar de eerstvolgende bezichtiging. Lees alles over de voordelen van een aankoopmakelaar.

Wilt u ook uw woning succesvol verkopen door middel van een open huizen route? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u om u uit te leggen hoe u op die manier een maximale opbrengst voor uw woning kunt realiseren. 

 

Wat onze klanten over ons zeggen:

"We hebben goede begeleiding en nuttige input gekregen bij het maken van lastige beslissingen in de onderhandelingsfase. Daarmee zijn we erg tevreden met de dienst die de makelaar heeft geleverd."

"Naast een prettige manier van zaken doen hebben zij ons een aantal keren behoed op een miskoop waardoor het denken in het klantbelang echt tastbare waarde kreeg."

"Deze makelaar blijft ook onder, in ons geval, lastige omstandigheden fluitend en efficiënt zijn werk doen. Helpt en adviseert de verkoper uitstekend. En niet onbelangrijk realiseerde een verkoopsom boven de vraagprijs. "

Ik wil mijn woning aanmelden voor de Open Huizen Route

Ik wil mijn woning aanmelden voor de Open Huizen Route