Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Open Huizen Route

Wilt u weten wat de verkoopkansen van uw woning zijn? De ERA Open Huizen Route is voor eigenaren een mooi moment om met de verkoop te starten. Potentiële woningzoekers kunnen meerdere woningen die hun interesse hebben, zonder afspraak, op één dag bezoeken. Het helpt hen om sneller tot een goede keuze te komen. De ervaring leert ons ook dat er kort voor de Open Huizen Route woningen worden verkocht. Aanstaande kopers willen het risico van een onverwachte koper tijdens de Open Huizen Route vermijden en de onderhandelingen vooraf afronden. Dit kan ook u zomaar overkomen, mooi toch?!

Meer informatie over de Open Huizen Route

Voor de verkopers

  • Er lopen potentiële woningzoekenden rond in uw woonplaats, wijk of straat.
  • U woning wordt extra uitgelicht op onze website en op funda.
  • U bereikt op deze manier ook mensen die zich vrijblijvend willen oriënteren in het kopen van een woning.
  • Nu de woningkoper meerdere woningen op een dag kan bezichtigen, wordt het ‘kijken en vergelijken’ gemakkelijker en wordt er sneller besloten om een woning te kopen.
  • Het komt regelmatig voor dat woningkopers al voor of op de dag van de Open Huizen Route een woning kopen.
  • Wordt de woning niet verkocht, dan kunnen wij aan de hand van de bezichtigingen en reacties vaststellen of wij de verkoopstrategie op onderdelen moeten aanpassen.

Verkoop uw woning via de Open Huizen Route

Wilt u ook uw woning succesvol verkopen via de Open Huizen Route? Laat ons u helpen. Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug om een afspraak te maken.

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden