Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Deelnemende woningen

Laagdrempelig kijken zonder een afspraak? Meerdere woningen op één dag ontdekken? Tijdens de ERA Open Huizen Route kunt u op één dag meerdere woningen bezichtigen die aan uw wensen voldoen.

Bekijk hier de deelnemende woningen

ERA Open Huizen Route

Zaterdag 15 juni vindt van 11.00 tot 15.00 uur de ERA Open Huizen Route plaats en kunt u vrijblijvend, zonder afspraak de deelnemende woningen bezichtigen.

Tijdens de ERA Open Huizen Route is woningen bezichtigen niet alleen leuk, maar ook slim. Op één dag kunt u al snel met meerdere woningen ‘speeddaten’ en kunt u een goede indruk krijgen van de buurt, straat en sfeer.

Daarnaast kunt u alles over de woning aan de bewoners vragen, zij weten als geen ander hoe fijn het is om juist hier te wonen. Misschien ontdekt u zo dat u bepaalde dingen heel belangrijk vindt in een woning en andere juist niet, terwijl u dat van tevoren nooit had gedacht.

Goed voorbereid op pad

Bereidt u goed voor en laat u informeren door een hypotheekadviseur over de actuele rentestand en woonlasten bij het kopen van een woning. Wij bevelen Opmaat Financieel Adviseurs aan voor een onafhankelijk advies opmaat gemaakt voor u.
U bent niet de eerste die onverwachts de woning van uw dromen koopt.

Leuk als het u overkomt!

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden