Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Over ons

Fides makelaars zijn aangesloten bij ERA en NVM

Fides makelaars hechten waarden aan kwaliteit en continuïteit, zijn wij al meer dan twintig jaar aangesloten bij ERA en NVM.

ERA: Service én snel en goed verkoopresultaat

Dankzij de marketingformule van ERA weten wij woningen op aansprekende wijze onder de aandacht te brengen van woningzoekenden. Voor elk huis dat wij in verkoop mogen nemen, bepalen wij welke marketinginstrumenten voor de verkoop van het huis het meest geschikt zijn om tot een snel en goed verkoopresultaat te komen. Daarnaast inspireert ERA haar leden om innovatief en servicegericht te zijn en te blijven. Wij zijn blij dat onze klanten dit zo ook ervaren.

 

NVM: Gedragsregels en uitgebreide marktinformatie

Als lid van NVM staan Fides makelaars garant voor de betrouwbaarheid, onafhankelijkheid en deskundigheid van alle medewerkers. Wij zijn gehouden aan de NVM erecode waarin dit is vastgelegd. Daarnaast biedt de NVM haar leden exclusieve toegang tot uitgebreide (markt)informatie over woningen, wijken en plaatsen. Dit is voor ons fantastische achtergrondinformatie om u gericht te kunnen adviseren.

 

 

Groot werkgebied

Fides makelaars werkt samen met De Koning makelaars met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop en Woerden. De uitwisseling van kennis en capaciteit biedt beide makelaarsbedrijven mooie kansen.

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden