Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Ben jij de ervaren commercieel medewerker die wij zoeken?

Ter uitbreiding van het team zoeken De Koning makelaars in Houten een nieuwe collega in de functie van commercieel binnendienst medewerker.

Dynamische functie voor een initiatiefrijk type

Lijkt het jou leuk om dagelijks bezig te zijn met het waarmaken van woondromen? Dan is deze veelzijdige functie, waarin zowel administratieve werkzaamheden als klantcontact aan de orde van de dag zijn, mogelijk iets voor jou.

Je begint de dag met het doornemen en beantwoorden van e-mails, onder het genot van een lekker kopje koffie. In de tussentijd ontvang je eventuele bezoekers gastvrij en sta je klanten professioneel en hartelijk te woord. Je bent tenslotte het eerste aanspreekpunt van kantoor Houten.
In de loop van de ochtend staat er een opname van een woning op de planning. Samen met de fotograaf loop je de woning door en beantwoordt je een aantal vragen van de verkopers. Gelukkig heb je wat zorgen uit handen van de opdrachtgevers kunnen nemen!
Eenmaal terug op kantoor bruis je van de inspiratie en schrijf je een commerciële tekst voor de woningbrochure, waarna je diverse bezichtigingen kunt inplannen voor een woning die je gisteren hebt aangemeld op de website en funda. Om nog meer potentiële kopers aan te spreken, zet je een aantrekkelijke online en offline campagne voor deze woning op.

Ondertussen is Sam terug op kantoor van een ochtendje bezichtigingen en tijdens de lunch deelt ze haar ervaringen. Voor de middag staat het opstellen van een koopakte op jouw planning, waarna je deze samen met Sam doorneemt. Je plant een tekenafspraak in met kopers en verkopers, zorgt ervoor dat het CRM-systeem up-to-date is en checkt of er nog belangrijke deadlines zijn die je scherp moet hebben voor morgen. Voor je het weet is het alweer tijd om af te sluiten. De volgende werkdag kan je onder andere aan de slag met nieuwe social media posts en staat er een belronde met woningzoekers op je takenlijst.

Herken jij jezelf als de spin in het web op ons makelaarskantoor die samen met collega Ilona, als second van makelaar Sam, aan de slag gaat? Dan zoeken wij jou!

Heb je nog geen ervaring op een makelaarskantoor, maar zie je dit als een mooie uitdaging? Schroom niet om te solliciteren.

Wij zien het zitten met jou als je beschikt over de volgende eigenschappen:

 • Je hebt ervaring als commercieel binnendienst medewerker, bij voorkeur op een makelaarskantoor;
 • Je bent sociaal en kunt goed communiceren, zowel verbaal als schriftelijk;
 • Je hebt een flexibele, dienstverlenende instelling;
 • Je bent secuur en accuraat;
 • Je bent een teamplayer en gaat voor een prettige, inspirerende en resultaatgerichte werksfeer;
 • Je werkt ook zelfstandig en bent initiatiefrijk;
 • Je bent vertrouwd met computers en nieuwe programma’s heb je snel onder de knie;
 • Je bent bij voorkeur fulltime inzetbaar (parttime is bespreekbaar) en woonachtig in de omgeving Houten.

Wij hechten waarde aan persoonlijke groei en bieden je graag:

 • Een inspirerende, open en informele werkomgeving;
 • Interne opleidingen;
 • Ruimte om door te groeien;
 • Marktconform salaris;
 • Sparren, kennis en ervaringen uitwisselen met commercieel medewerkers van andere vestigingen;
 • Alle ruimte voor eigen initiatief: we zijn benieuwd naar jouw ideeën!

Over De Koning makelaars

Voor De Koning makelaars staat het belang van de klant altijd bovenaan. Goede deals voor hen sluiten vinden wij belangrijker dan snel je slag slaan. Kwaliteit, service en persoonlijke aandacht vormen het fundament voor onze missie om de woondromen van onze klanten waar te maken; daar werken we elke dag weer met plezier aan. Dat De Koning makelaars succesvol zijn komt onder meer doordat we slim inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt en de toekomst altijd scherp in het vizier houden. In onze visie verschuift het makelaarsvak meer en meer van een onderhandelaar en intermediair naar een coach die woningverkopers en kopers begeleidt bij het totale verhuistraject. Vind jij dat ook? Wij hebben onze krachten gebundeld met Fides makelaars in Leiden.

Passen we bij elkaar?

Herken je jezelf in onze organisatiewaarden, spreekt de geschetste dag je aan en voldoe je aan het functieprofiel? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. De koffie staat klaar.

Stuur je motivatie en cv per e-mail naar Lindi van Randeraad via:
lindivanranderaad@demakelaarsorganisatie.nl

Heb je vragen?

Bel ons via telefoonnummer: 0348 – 488 001


Dit worden onder andere je collega’s

 • Daniëlle Jonker
  Commercieel medewerker
 • Martijn Verbeek Wolthuys
  NVM-makelaar
 • Evelein Heemskerk


© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden