Fides makelaars verkopen uw huis

Verkoopmakelaar

Uw huis verkopen tegen de beste voorwaarden

Staat u op het punt uw huis te verkopen? Fides makelaars helpen u met enthousiasme en daadkracht om uw huis op de beste manier in de markt te zetten. De basis hiervoor is een doordacht verkoopplan, dat we afstemmen op uw situatie. Natuurlijk weten wij precies wat er speelt in de huizenmarkt van Leiden en omstreken. Wij kunnen u dan ook deskundig adviseren over de juiste verkoopprijs van uw woning. Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Vraag een gratis waardebepaling aan, wij komen met plezier bij u langs.

ERA marketingmiddelen

Wij weten precies díe mensen te bereiken die zich in uw huis en uw buurt thuis zullen voelen, en zich uw woning kunnen veroorloven. Aan de hand van de doordachte marketingformule van ERA wordt uw woning bij de doelgroepen die voor uw woning in aanmerking komen onder de aandacht gebracht.

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Fides makelaars, of bent u geïnteresseerd in een gratis waardebepaling en vrijblijvend adviesgesprek? Neem gerust contact met ons op!

Wat onze klanten over ons zeggen:

"De mensen van Fides hebben ons goed geholpen bij het onderhandelen bij de aankoop van ons nieuwe huis en bij het kiezen van een strategie bij de verkoop van ons oude huis! Erg fijn!"

"We hebben goede begeleiding en nuttige input gekregen bij het maken van lastige beslissingen in de onderhandelingsfase. Daarmee zijn we erg tevreden met de dienst die de makelaar heeft geleverd."

"Vanaf het begin was direct de klik met deze makelaar. Goede communicatie, professioneel en zeer klantgericht. Absoluut aan te raden wanneer je je huis goed wilt laten verkopen."

Ik wil graag een gratis waardebepaling aanvragen

Ik wil graag een gratis waardebepaling aanvragen