Fides makelaars verkopen uw huis

Verkoopmakelaar

Uw huis verkopen tegen de beste voorwaarden

Staat u op het punt uw huis te verkopen? Fides makelaars helpen u met enthousiasme en daadkracht om uw huis op de beste manier in de markt te zetten. De basis hiervoor is een doordacht verkoopplan, dat we afstemmen op uw situatie. Natuurlijk weten wij precies wat er speelt in de huizenmarkt van Leiden en omstreken. Wij kunnen u dan ook deskundig adviseren over de juiste verkoopprijs van uw woning. Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Vraag een gratis waardebepaling aan, wij komen met plezier bij u langs.

ERA marketingmiddelen

Wij weten precies díe mensen te bereiken die zich in uw huis en uw buurt thuis zullen voelen, en zich uw woning kunnen veroorloven. Aan de hand van de doordachte marketingformule van ERA wordt uw woning bij de doelgroepen die voor uw woning in aanmerking komen onder de aandacht gebracht.

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Fides makelaars, of bent u geïnteresseerd in een gratis waardebepaling en vrijblijvend adviesgesprek? Neem gerust contact met ons op! Natuurlijk hebben wij veiligheid hoog in het vaandel staan en houden we rekening met de anderhalve-meter economie. 

Wat onze klanten over ons zeggen:

"Deze makelaar blijft ook onder, in ons geval, lastige omstandigheden fluitend en efficiënt zijn werk doen. Helpt en adviseert de verkoper uitstekend. En niet onbelangrijk realiseerde een verkoopsom boven de vraagprijs. "

"Naast een prettige manier van zaken doen hebben zij ons een aantal keren behoed op een miskoop waardoor het denken in het klantbelang echt tastbare waarde kreeg."

"Vanaf het begin was direct de klik met deze makelaar. Goede communicatie, professioneel en zeer klantgericht. Absoluut aan te raden wanneer je je huis goed wilt laten verkopen."

Ik wil graag een gratis waardebepaling aanvragen

Ik wil graag een gratis waardebepaling aanvragen