Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Uw verkoopmakelaar

Uw huis verkopen tegen de beste voorwaarden

Staat u op het punt uw huis te verkopen? Fides makelaars helpen u met enthousiasme en daadkracht om uw huis op de beste manier in de markt te zetten. De basis hiervoor is een doordacht verkoopplan, dat we afstemmen op uw situatie. Natuurlijk weten wij precies wat er speelt in de huizenmarkt van Leiden en omstreken. Wij kunnen u dan ook deskundig adviseren over de juiste verkoopprijs van uw woning. Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Vraag een gratis waardebepaling aan, wij komen met plezier bij u langs.

ERA marketingmiddelen

Wij weten precies díe mensen te bereiken die zich in uw huis en uw buurt thuis zullen voelen, en zich uw woning kunnen veroorloven. Aan de hand van de doordachte marketingformule van ERA wordt uw woning bij de doelgroepen die voor uw woning in aanmerking komen onder de aandacht gebracht.

 

Klantenbeoordelingen: gemiddeld een negen plus

Zo’n 200 klanten gaven op funda.nl een review over hun ervaringen met ons. In de cijfers zien we de waardering van onze service terug: we scoren gemiddeld een negen plus. En daar zijn wij best een beetje trots op, want we doen ons uiterste best om woondromen waar te maken.

Bekijk alle beoordelingen

 

Vragen of meer informatie?

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Fides makelaars, of bent u geïnteresseerd in een gratis waardebepaling en vrijblijvend adviesgesprek? Laat uw gegevens achter in het formulier en wij nemen contact met u op.

© 2023 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden