Uw woning sneller en beter verkopen dankzij de virtuele woningpresentatie

Verkopen met de virtuele woningpresentatie in 3D

Als verkoper van uw huis wilt u een marktconforme prijs en een vlot en soepel verlopend verkoopproces. Onze makelaars zijn erop gericht om de groep potentiële kopers voor uw huis zo snel mogelijk te bereiken en zo compleet mogelijk te informeren. Als uw actieve verkoopbegeleiders bieden zij u een totaal on- en offline verkooppakket. Nu is dit pakket uitgebreid met een krachtig, effectief hulpmiddel: de virtuele woningpresentatie in 3D.

Bekijk hier een voorbeeld van de Virtuele bezichtiging

Verrassend realistisch

De virtuele woningpresentatie in 3D is een verrassende realistische bezichtiging. Gegadigden kunnen altijd, op het moment dat het hun het beste schikt, in uw woning rondkijken. Daarbij komt dat ze de woningpresentatie op een -letterlijk- indrukwekkende manier via social media kunnen delen met goede bekenden: familie en vrienden, die vaak een belangrijke rol spelen in het ‘koopbeslissingstraject’. Bovendien kunt u zich voorstellen dat er zich onder hun ‘Facebookvrienden en kennissen’ ook weer potentiële kopers bevinden. En zo maakt u optimaal gebruik van de verspreidingssnelheid en communicatiekracht van de digitale media: uw virtuele woningpresentatie gaat als een lopend vuurtje.

Uw persoonlijke woningpagina
én delen via social media

De virtuele woningpresentatie is gekoppeld aan uw persoonlijke woningpagina op onze website. De pagina waarop potentiële kopers uitgebreid worden geïnformeerd over uw woning én de woonomgeving. En u deelt natuurlijk uw virtuele woningpresentatie met vrienden en bekenden, die ook vrienden en bekenden hebben en die ook weer vrienden en bekenden hebben, enzovoort.

Sterk onderdeel van de verkoopstrategie

Slim benutten we de nieuwe mogelijkheden die internet biedt om uw huis snel en goed onder de aandacht te brengen. Website en social media zijn sterke onderdelen van de verkoopstrategie. Maar daarbij zijn onze makelaars in eigen omgeving de kennisbron en persoonlijk adviseur. De onmisbare dienstverleners die u tijdens het gehele verkoopproces met raad en daad bijstaan en zich 100% inzetten om uw huis in alle opzichten succesvol te verkopen.

Wat onze klanten over ons zeggen:

"Vanaf het begin was direct de klik met deze makelaar. Goede communicatie, professioneel en zeer klantgericht. Absoluut aan te raden wanneer je je huis goed wilt laten verkopen."

"We hebben goede begeleiding en nuttige input gekregen bij het maken van lastige beslissingen in de onderhandelingsfase. Daarmee zijn we erg tevreden met de dienst die de makelaar heeft geleverd."

"Deze makelaar blijft ook onder, in ons geval, lastige omstandigheden fluitend en efficiënt zijn werk doen. Helpt en adviseert de verkoper uitstekend. En niet onbelangrijk realiseerde een verkoopsom boven de vraagprijs. "

Ik wil mijn woning met de virtuele woningpresentatie verkopen

Ik wil mijn woning met de virtuele woningpresentatie verkopen