foto's (3) plattegrond (3)

Braassemdreef 0ong

2371 DK Roelofarendsveen

€ 609.500

  • woonoppervlak: 183 m2
  • bouwjaar: 2019
  • aantal kamers: 6
  • aantal slaapkamers: 5

Interesse? Stel uw vraag:


Fides makelaars Leiden

Fides makelaars Leiden

Omschrijving

De start verkoop is zaterdag 24 november a.s van 10.00 uur tot 13.00 uur. en vindt plaats in het restaurant Tussen Kaag en Braassem (Regenboogweg 102, 2376 BH Nieuwe Wetering).

In Westend ontstaat een uiterst duurzame wijk. Gasloos, met zeer energie zuinige woningen. Wonen in Westend betreft het gebied tussen de lintbebouwing aan het Westeinde in Roelofarendsveen en de Braassemdreef.
In totaal zullen hier ca. 236 woningen op 3 eilanden worden gerealiseerd. De eilanden bestaan uit Westereiland, Middeneiland en Oostereiland. In de eerste fase (Middeneiland) komen 34 woningen, bestaande uit 8 verschillende woningtypes: vrijstaand, 2^1-kapwoningen en rijwoningen. In allerlei vormen, uitvoeringen en beleving.
De meeste woningen komen aan het water te liggen, andere weer groen gelegen centraal op het eiland. Sommige woningen hebben een rieten kap, anderen dieprode dakpannen en er zijn fraaie combinaties met steen en hout. Het hele project biedt straks een zeer gevarieerde aanblik, een landelijke uitstraling en het geheel voelt oer-Nederlands fijn. Door de huizen, de lommerrijke natuur, de landelijke weggetjes, de witte bruggetjes en het smaakvol hekwerk.

Roelofarendsveen!
Sommigen denken dat Utrecht de meest centrale plek van Nederland is. Roelofarendsveen is zeker een goede tweede. Helemaal in de Randstad. Roelofarendsveen ligt namelijk middenin het centrum van de driehoek Amsterdam, Den Haag, Utrecht. De verbindingen met die steden, maar ook met Schiphol, zijn magnifiek. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Ook bent u binnen 20 minuten op het strand om even lekker uit te waaien of te genieten van het mooie weer.
Dichterbij is er ook alles om het fijn te hebben want Roelofarendsveen biedt alles. Een gezellig centrum, volop winkels en horeca, scholen, sportverenigingen, een mooi cultureel aanbod en nog veel meer. Ook is er in Westend een prachtig speelgebied waar kinderen onbezorgd kunnen spelen.

Robijn
Woningtype Robijn is oprecht een juweel te noemen. De ligging direct aan het vaarwater met een tuin op het zuiden is natuurlijk superieur.
Aan de buitenkant valt meteen het rieten dak op wat de woning dat landelijke gevoel geeft. Het interieur maakt de verwachtingen
volledig waar. Zoals de begane grond met de geweldige woonkamer met openslaande deuren naar de tuin en de ruime woonkeuken
aan de voorzijde. Een hoekkeuken of toch een kookeiland? De mogelijkheden zijn zeer divers. Op de eerste verdieping bevinden
zich drie royale slaapkamers en de uiterst luxueuze badkamer. De zolder is ruim en hoog en daar bevinden zich nog eens 2 royale
slaapkamers.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 609.500,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg

Bouw
Soort woonhuis Eengezinswoning, twee onder een kap woning
Bouwjaar 2019
Energielabel A

Oppervlakten en inhoud
Perceeloppervlakte 275 m2
Woonoppervlakte 183 m2
Inhoud 560 m3

Locatie
Tuin Achtertuin
Ligging tuin Gelegen op het zuiden

Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 6 (waarvan 5 slaapkamers)
Aantal badkamers 1

Uitrusting
Type dak Lessenaarsdak
Dakbedekking Riet
Isolatie Volledig geisoleerd, ankerloze spouwmuur
Verwarming Zonnecollectoren, warmtepomp
Warm water Zonnecollectoren

Braassemdreef 0ong

2371 DK Roelofarendsveen

€ 609.500

  • woonoppervlak: 183 m2
  • bouwjaar: 2019
  • aantal kamers: 6
  • aantal slaapkamers: 5