foto's (2) plattegrond (3)

Verkocht onder voorbehoud

Braassemdreef 0ong

2371 DK Roelofarendsveen

€ 309.500

  • woonoppervlak: 107 m2
  • bouwjaar: 2019
  • aantal kamers: 5
  • aantal slaapkamers: 4

Interesse? Stel uw vraag:


Fides makelaars Leiden

Fides makelaars Leiden

Omschrijving

De start verkoop is zaterdag 24 november a.s van 10.00 uur tot 13.00 uur. en vindt plaats in het restaurant Tussen Kaag en Braassem (Regenboogweg 102, 2376 BH Nieuwe Wetering).

In Westend ontstaat een uiterst duurzame wijk. Gasloos, met zeer energie zuinige woningen. Wonen in Westend betreft het gebied tussen de lintbebouwing aan het Westeinde in Roelofarendsveen en de Braassemdreef.
In totaal zullen hier ca. 236 woningen op 3 eilanden worden gerealiseerd. De eilanden bestaan uit Westereiland, Middeneiland en Oostereiland. In de eerste fase (Middeneiland) komen 34 woningen, bestaande uit 8 verschillende woningtypes: vrijstaand, 2^1-kapwoningen en rijwoningen. In allerlei vormen, uitvoeringen en beleving.
De meeste woningen komen aan het water te liggen, andere weer groen gelegen centraal op het eiland. Sommige woningen hebben een rieten kap, anderen dieprode dakpannen en er zijn fraaie combinaties met steen en hout. Het hele project biedt straks een zeer gevarieerde aanblik, een landelijke uitstraling en het geheel voelt oer-Nederlands fijn. Door de huizen, de lommerrijke natuur, de landelijke weggetjes, de witte bruggetjes en het smaakvol hekwerk.

Roelofarendsveen!
Sommigen denken dat Utrecht de meest centrale plek van Nederland is. Roelofarendsveen is zeker een goede tweede. Helemaal in de Randstad. Roelofarendsveen ligt namelijk middenin het centrum van de driehoek Amsterdam, Den Haag, Utrecht. De verbindingen met die steden, maar ook met Schiphol, zijn magnifiek. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Ook bent u binnen 20 minuten op het strand om even lekker uit te waaien of te genieten van het mooie weer.
Dichterbij is er ook alles om het fijn te hebben want Roelofarendsveen biedt alles. Een gezellig centrum, volop winkels en horeca, scholen, sportverenigingen, een mooi cultureel aanbod en nog veel meer. Ook is er in Westend een prachtig speelgebied waar kinderen onbezorgd kunnen spelen.

Toermalijn
Tussen- en hoekwoning
Toermalijn heeft een eigen karakter. Zo leuk zijn die bankjes in de voorgevel, waar je even lekker kunt genieten van de zon. Wat deze woning extra
bijzonder maakt is dat deze Nul Op de Meter is. Kort gezegd betekent dit dat de zonnepanelen energie opwekken voor een basisbehoefte aan energie. Elke
Toermalijn heeft drie slaapkamers en een handige zolder.
De tuinafscheiding aan de achterzijde is door de architect ontworpen en wordt vanuit de bouw gerealiseerd. De linker hoekwoning met bouwnummer 126
beschikt over een zijraam in de woonkamer en in slaapkamer 1.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 309.500,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg

Bouw
Soort woonhuis Eengezinswoning, hoekwoning
Bouwjaar 2019
Energielabel A

Oppervlakten en inhoud
Perceeloppervlakte 125 m2
Woonoppervlakte 107 m2
Inhoud 330 m3

Locatie
Tuin Achtertuin
Ligging tuin Gelegen op het noorden

Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers 1

Uitrusting
Isolatie Volledig geisoleerd, ankerloze spouwmuur
Voorzieningen Mechanische ventilatie
Verwarming Zonnecollectoren, warmtepomp
Warm water Zonnecollectoren

Braassemdreef 0ong

2371 DK Roelofarendsveen

€ 309.500

  • woonoppervlak: 107 m2
  • bouwjaar: 2019
  • aantal kamers: 5
  • aantal slaapkamers: 4