Toermalijn 11 ROELOFARENDSVEEN Toermalijn 11 ROELOFARENDSVEEN Toermalijn 11 ROELOFARENDSVEEN Toermalijn 11 ROELOFARENDSVEEN Toermalijn 11 ROELOFARENDSVEEN Toermalijn 11 ROELOFARENDSVEEN
foto's (6)

Toermalijn 11

2371 LD ROELOFARENDSVEEN

€ 400.000 v.o.n.

  • woonoppervlak: 144 m2
  • bouwjaar: 2021
  • aantal kamers: 5
  • aantal slaapkamers: 3

Interesse? Stel uw vraag:


Fides makelaars Leiden

Fides makelaars Leiden

Omschrijving

Laatste kans om te wonen in Westend! Er is nog een 1 woning beschikbaar. De bouw van deze woning start in het 1e kwartaal van 2021. Dat betekent dat u ca. 2e kwartaal 2022 uw nieuwe woning, welke helemaal klaar is voor de toekomst, kan betrekken. Zo is de woning voorzien van een bodemwarmtepomp (in eigendom) en zonnepanelen.

Het woningtype Saffier zijn er in 2 verschillende woonblokken. Zo is er een woonblok met tuinen op het noorden (bnr's 305 t/m 308) en een woonblok met tuinen op het zuiden (bnr 321 t/m 324). De hoekwoningen zijn voorzien van een een uitbouw in de zijgevel.

We nemen de indeling van de woningen met u door.
Entree met garderobenis, vrijhangend toilet met fontein, tuingerichte woonkamer van ca. 28 m² met openslaande deuren naar de tuin. Aan de voorzijde van de woning is de keuken gesitueerd. De keuken wordt casco opgeleverd, zodat u dit zelf geheel naar eigen smaak kan regelen.
Onder de trap is een praktische trapkast aanwezig.

1e Verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk ruim 16, 11 en 9 m². De badkamer wordt luxe afgewerkt met fraai tegelwerk en sanitair. De badkamer is ingedeeld met een inloopdouche, wastafel met meubel en een 2e toilet. De badkamer biedt ruimte voor een ligbad, maar dit is een meerwerkoptie.

2e Verdieping:
De 2e verdieping is ingedeeld met een technische ruimte voorzien van een aansluitpunt voor de wasmachine en de droger, verder is er een grote open ruimte aanwezig, welke u naar eigen inzicht kan gebruiken/ inrichten.
In deze ruimte is een dakraam aanwezig.

De woningen zijn standaard voorzien van diverse duurzaamheidsopties als een bodemwarmtepomp, optimale isolatie, warmte terugwin systeem en zonnepanelen.

Algemeen:
Heembouw realiseert in twee fases 65 woningen op dit prachtige schateiland in een groene en waterrijke omgeving. De 34 woningen in fase 1 zijn allemaal succesvol verkocht, de tweede fase is volop in ontwikkeling en de verkoop wordt binnenkort verwacht. Dit zijn de 31 laatste koopwoningen in het gehele plan Westend.

Deze fase op het Middeneiland bestaat uit 31 prachtige woningen verdeeld over 7 woonblokjes. Hier komen vergelijkbare woningen, zoals eerder ontworpen voor het Middeneiland en het Westereiland. Ze zijn enigszins aangepast en hebben hun eigen unieke wooneigenschappen. Van de royale woningtypes Smaragd en Saffier blijven de hoekwoningen hetzelfde, de tussenwoningen worden anders, omdat er nu een vrijstaande berging in de achtertuin komt die achterom bereikbaar is. Ook komen er weer 8 woningen van het duurzame type Opaal, waarvan er 4 woningen als Nul op de Meter(NOM) worden uitgevoerd, de tussenwoningen beschikken, net als de hoekwoningen, over een speelse uitbouw aan de voorzijde. Tevens komt het sprekende type Jade, zoals in fase 1, weer terug.

Aan deze bestaande woningtypen wordt een nieuw pareltje toegevoegd; de Topaas, een praktische eengezinswoning die in een aantal verschillende afmetingen, vanaf 96 m² tot 112 m², wordt uitgevoerd.

Hieronder ziet u een concept situatietekening van het Middeneiland, dan heeft u alvast een idee wat een gezellige buurt het gaat worden. De koopsommen zijn bovendien al vanaf € 250.000,- VON. Ziet u zich al woningen in een van deze fantastische woningen? Houd de nieuwsbrief dan in de gaten, mocht u zich nog niet hebben ingeschreven voor dit unieke project schrijft u zich dan nog in.

Deze woningen worden gebouwd conform de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid, ze worden gasloos en voorzien van een warmtepomp. Daarnaast beschikken de woningen standaard over een aantal PV panelen die voor de liefhebber eventueel uit te breiden zijn.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 400.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg

Bouw
Soort woonhuis Eengezinswoning, tussenwoning
Bouwjaar 2021

Oppervlakten en inhoud
Perceeloppervlakte 140 m2
Woonoppervlakte 144 m2
Inhoud 440 m3

Locatie
Ligging In woonwijk
Tuin Achtertuin
Oppervlakte 43 m² (7.5m diep en 5.7m breed)
Ligging tuin Gelegen op het noorden

Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
Badkamervoorzieningen Toilet, douche

Garage
Soort garage Geen garage

Uitrusting
Type dak Zadeldak
Dakbedekking Pannen
Isolatie Volledig geisoleerd
Voorzieningen Dakraam, zonnepanelen, balansventilatie
Verwarming Vloerverwarming geheel, warmtepomp

Uitgebreide checklist bezichtiging

Haal het meeste uit je bezichtiging met onze checklist. Waar moet je nu eigenlijk écht op letten tijdens de bezichtiging?

Toermalijn 11

2371 LD ROELOFARENDSVEEN

€ 400.000 v.o.n.

  • woonoppervlak: 144 m2
  • bouwjaar: 2021
  • aantal kamers: 5
  • aantal slaapkamers: 3